logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce sunt bioactivatorii și la ce se folosesc?

Cel mai sigur ai auzit de bioactivatori dacă ai o casă care nu este racordată la sistemul de canalizare și deții o fosă septică pentru eliminarea apelor menajere. Acestea sunt necesare dacă vrei ca sistemele septice să funcționeze în parametri optimi și ca materiile grosiere să se dizolve într-un timp cât mai scurt.

Un amestec de bacterii și enzime formează un produs biologic care are proprietatea de a accelera formarea bacteriilor necesare pentru procesul de epurare biologică a apelor menajere. Pentru a ajunge la rezultatele dorite, trebuie folosit aproximativ 80g/lună în depozitul de apă din toaletă sau direct în fosa septică, dar cantitatea diferă în funcție de probleme observate: întreținere, înfundări ușoare sau înfundări mai grave.

Beneficiile bioactivatorilor ecologici

Pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a preveni dăunarea structura solului este necesar să folosești bioactivatori fose septice ecologici. Aceștia folosesc substanțe 100% naturale, fără caracter acid sau bazic, provenite din culturi pure din fermentație în vitro și în fermentatoare succesive.

Bioactivatorii se pot folosi pentru curățarea foselor septice, a stațiilor de epurare și pentru curățarea rezervoarelor cu ape reziduale. Fiind un compus biologic ecologic, acesta nu atacă tuburile de scurgere, ci ajută la dizolvarea grăsimilor depuse pe pereții acestora. De asemenea, prin utilizarea bioactivatorilor se scade frecvența curățării și a vidanjării, dar și mirosurile neplăcute sunt eliminate.

Datorită compușilor ecologici, tabletele sau pulberea sunt total inofensive asupra organismului uman și asupra insectelor, astfel că firele de păr, cauciucurile sau textilele cu care intră în contact nu se descompun.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

  1. Intr-adevar, bioactivatorii ajuta foarte mult proprietarii de locuinte, ce folosesc o fosa ecologica sau o mini statie de epurare, in lipsa de canalizare. Acestia nu trebuie sa mai vidanjeze asa de des, deci scad costurile cu intretinerea fosei septice si nici nu se mai confrunta cu mirosuri neplacute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *