Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

[Concurs] Găsește Iepurașul de Paști și câștigă o cană bunadimineata.ro

Se apropie perioada Sărbătorilor de Paști. Noi am început deja să facem curățenie, să facem cumpărături pentru masa festivă și să ne pregătim sufletește pentru ceea ce înseamnă cu adevărat această sărbătoare. Totul este aproape gata, însă am simțit că lipsește ceva.

Cu mari eforturi, am reușit să îl contactăm pe Iepurașul de Paști și să îl convingem să treacă și pe la noi pe site în această perioadă festivă. Însă, nu e chiar așa de ușor pe cât ne-am imaginat. Iepurașul este foarte jucăuș în această perioadă, așa că s-a ascuns. Și nu oriunde, ci în interiorul articolelor de pe bunadimineata.ro. Iar acuma trebuie să îl găsim. Ne dai o mână de ajutor?

În perioada 2 – 14 aprilie, în fiecare zi, Iepurașul de Paști va fi ascuns într-un articol publicat în ziua respectivă, ales aleatoriu de el, de pe site. Tot ce trebuie să faci este să îl cauți, iar dacă l-ai găsit să ne dai de veste. Ne-a promis că cel mai rapid cititor care îl va găsi în fiecare zi va primi din partea lui o cană bunadimineata.ro.

Dar noi suntem cu un pas în fața lui, astfel că am reușit să îi facem o poză, pe care ți-o arătăm și ție ca să știi cum arată.

gaseste-iepurasul

Astfel, dacă ai găsit poza de mai sus într-unul dintre articolele noastre publicate în perioada 2 – 14 aprilie, scrie un comentariu la finalul articolului cum că ai găsit Iepurașul de Paști și câștigi instant o cană din care să îți savurezi în fiecare dimineața cafeaua în timp ce citești bunadimineata.ro.

Nu uita să îți treci numele și adresa de email validă pentru ca iepurașul să te poată contacta.

Îți urăm baftă, iar acum să pornim în căutarea Iepurașului!

Mai multe detalii găsești în pagina campaniei și în pagina de Termeni și Condiții.

Cover - Sursă: bunadimineata.ro
Reka

Reka

Reka este o persoană mereu în dezvoltare. O plictisește plictiseala și vrea mereu să facă ceva noi și să descopere un subiect bun. A terminat un Master în Relaţii Publice, dar şi-a continuat visul de a deveni scriitoare. Speră ca într-o zi să își publice cartea, care e în curs de finalizare.

Comentarii

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *