Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să călătorești ieftin și comod

călătorie

Nimic nu poate fi mai deranjant decât o călătorie care implică costuri mari atunci când fondurile tale sunt limitate. Totodată, același lucru poate fi spus și despre situațiile în care călătorești incomod. Pentru că se apropie sezonul concediilor, îți propun câteva sfaturi care să te ajute să călătorești cât mai ieftin, fără să te lipsești de partea de confort.

Închiriază o mașină

Poate părea absurd să îți sugerez să închiriezi o mașină ca să călătorești ieftin, dar, dacă pui toate costurile de transport din timpul călătoriei la un loc, te asigur că vei descoperi că am dreptate. În plus, apelând la un serviciu de rent-a-car ieftin, vei avea o comoditate sporită față de un tren sau un autocar, datorită posibilității de a opri unde și când vrei tu, fără să depinzi de alți pasageri sau de un orar prestabilit. Ba mai mult, limita la bagaj e aceea pe care o stabilești tu, nu o companie aviatică și nici nu e condiționată de greutatea pe care o poți căra în spate pentru o perioadă mai mare de timp.

Călătorește cu un grup mare

Se spune că nivelul de distracție dintr-o călătorie este direct proporțional cu numărul de oameni care călătoresc. Așa că nu te mai gândi și ia-ți cât mai mulți prieteni cu tine în călătorie. În acest mod, veți reuși să împărțiți unele costuri, precum cel de cazare, pentru a obține un nivel sporit de confort, la un preț pe care altfel nu l-ai obține. Mă refer aici la camerele twin sau apartamente ale unor unități de cazare care au prețuri puțin peste bugetul tău individual, dar care devin accesibile odată ce o cameră este împărțită cu încă unul sau doi prieteni buni.

Fă schimb de case

Într-adevăr, e necesar să ai un simț de aventură bine dezvoltat și să înțelegi care sunt riscurile atunci când faci asta, însă, poți opta pentru un schimb de case. Există site-uri specializate pe acest tip de cazare, astfel că poți să îți oferi casa unui om care vrea să viziteze orașul în care locuiești în același timp în care tu vrei să vizitezi orașul unde acesta locuiește. Este o metodă foarte bună de a menține confortul pe care ți-l dorești, fără să trebuiască să plătești prea mult.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *