logo
Generic filters
Exact matches only

Cum se îmbracă bărbații de Anul Nou?

petrecere de Anul Nou
Sursă foto: dreamstime.com

Petrecerea din noaptea de Anul Nou trebuie să fie una specială. Pentru asta e nevoie și ca tu să fii pregătit pentru ea. Nu mă refer doar să fi făcut cumpărăturile pentru masa de Revelion, dar și la modul în care te îmbraci. În funcție de ocazie, îți voi oferi o listă cu câteva iei.

Petrecerea la restaurant

În cazul în care urmează să petreci noaptea dintre ani la un restaurant, ar trebui să optezi pentru o ținută ceva mai formală. Uită de jeanși și optează pentru niște pantaloni chino. Este o ocazie bună și să porți o cămașă albă. Poți să îți iei și unul dintre sacourile tale preferate, pe care l-ai putea asorta cu o batistă de culoare roșie (se spune că roșul aduce noroc în aceasta noapte). Pentru confortul tău, nu trebuie neapărat să porți o cravată sau un papion la gât.

Petrecerea în club

Aici poți opta pentru o ținută informală, însă ține cont că e o seară deosebită. Din nou, cămașa albă poate fi una dintre opțiuni. Mai poți alege o pereche de jeanși închiși la culoare și niște pantofi nu foarte eleganți ar trebui să fie o soluție bună.

P.S. Asortează-ți culoarea curelei cu cea a pantofilor.

Petrecerea la cabană

Fie că ești la cabană, acasă sau la un prieten, țiuta ta din noaptea de Revelion ar putea fi aceeași. Optează pentru o pereche de jeanși și o cămașă casual. Avantajul acestei soluții este faptul că e ceva mai comodă și nu necesită așa mult timp pentru pregătire.

Petrecerea în centrul orașului

Petrecerile din orașe au devenit o tradiție, iar îmbrăcămintea pentru această ocazie nu necesită o foarte mare pregătire. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este că vremea de afară va fi foarte rece. Nu trebuie să îți lipsească geaca de iarnă, șosetele foarte groase și mănușile. Restul depinde de tine.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *