Search
Generic filters
Exact matches only

De ce să îți externalizezi departamentul de IT?

Departamentul IT al unei firme este foarte util, deoarece orice problemă de oridin tehnologic trebuie rezolvată de un om specializat, care să mențină echipamentele hardware și software în cele mai bune condiții de funcționare. Dar ce poți face atunci când nu ai pe cineva pregătit pentru toate probleme care pot să aparară sau care nu are timp să țină pasul cu toate tendințele? Cea mai bună soluție este să îți externalizezi departamentul IT către o firmă specializată, care să îți ofere cele mai bune servicii și care să aibă grijă de toate componetele IT din compania ta. Serviciilor lor includ suport IT pentru echipamente hardware (calculatoare, imprimante, echipamente de rețea), software (programe, aplicații, back-up, etc) și sisteme de operare.

  1. Reduci și controlezi costul

Atunci când îți externalizezi departamentul IT, scapi de anumite costuri pe care le-ai avea cu un angajat nou. Este mult mai avantajos să plătești un abonament lunar, care cu timpul poate să scadă în costuri, decât să investești într-un angajat nou pentru care să plătești training și taxe.

  1. Îmbunătățești concentrarea angajațiilor

Prin externalizarea departamentului IT scapi de o grijă. Astfel, vei putea să te focusezi asupra activităților firmei în timp ce lași o altă firmă să se ocupe de problemele legate de IT.

  1. Ai acces la o întreagă echipă de oameni specializați

Dacă ai un singur angajat în departamentul de IT, acesta nu va putea să țină pasul cu toate probleme care pot apărea și cu tendințele pieței. O firmă de suport IT are numeroși angajați care sunt constanți pregătiți pentru probleme care pot să apară și reprezintă o sursă de idei și soluții la nivel mult mai înalt.

  1. Reduci riscurile

Ca să ții pasul cu tehnologiile noi, ai nevoie de resurse de timp și bani destul de mari. Deoarece firmele de suport IT se ocupă cu mai mulți clienți, trebuie să țină pasul cu ultimele tendințe, astfel că mereu îți vor oferi cele mai bune și noi soluții, iar pe tine te vor scuti de decizii greșite și costisitoare.

  1. Ai nevoie de un departament de IT, dar nu ai o persoană specializată

Ai un departament It, dar persoana care se ocupă nu este specializată și pregătită cu adevărat pentru a face față problemelor care pot să apară? Atunci cea mai bună soluție este să îți externalizezi departamentul și să-l lași pe mâna profesioniștilor.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *