Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

De pe ce site-uri poți să cumperi și să trimiți flori online?

Vremea când mergeai la florărie, alegeai un buchet colorat și-l ofereai persoanei iubite a trecut. Acum, ai posibilitatea să comanzi flori online și să le trimiți fără ca tu să trebuiască să te deplasezi. Până la urmă, ce poate fi mai frumos decât să îți surprinzi persoana dragă atunci când ea se așteaptă mai puțin? Dar nu te opri aici. Poți trimite flori mamei, unei cunoștințe sau chiar șefului. Totul este la un click distanță și de multe ori nici nu ai nevoie de un motiv anume ca să faci ziua cuiva mai frumoasă.

floridelux

Floridelux.ro

Floredelux.ro este un magazine complet de flori. Aici găsești începând de la buchete simple, până la coșuri cu diferite aranjamente sau chiar și trandafiri aranjați sub forma unei inimi gigant. Dacă, însă, nu te mulțumești cu doar simple flori atunci ai posibilitatea să adaugi diferite cadouri precum ursuleți de plus, ceasuri de mână, șampanie, ciocolată sau parfumuri. Aici vei găsi aranjamente pentru nunți, botezuri, 8 Martie, Halloween, Sfântul Valentin, ziua de naștere sau pentru atunci când trebuie să spui un Îmi pare rău.

magnolia

Magnolia.ro

Magnolia crează buchete de flori cu personalitate și livrează oriunde în lume. Nu-i așa că sună bine, mai ales dacă ai o persoană dragă ție în străinătate? Poți alege din sute de aranjamente și buchete gata pregătite sau poți să îți creezi propriul tău aranjament după preferințele tale. La finl, nu uita să adaugi și un cadou și o felicitare. Iar dacă nunta ta se aproprie cu pași repezi, poți să îți creezi un buchet de mireasă care să fure privirile tuturor invitaților.

floria

Floria.ro

Floria este funizorul oficial al Casei Regale al României, ocazie cu care a lansat colecția Regina Maria. Plus de asta, prin fiecare comandă de flori, Floria va dona 1% din valoarea comenzii către WWF România. Ce alte motive ți-ai mai dori ca să comanzi de la ei un buchet de flori pentru o persoană dragă ție? În timp ce oferi oferi cuiva un moment de fericire cu iz de regalitate, ajuți la salvarea mediului înconjurător. Poți alege din numeroase aranjamente gata făcute la care să adaugi un cadou special și o felicitare, pe care să le trimiți oriunde în România.

123flori

123flori.ro

Dacă ai nevoie de un buchet mai simplu și mai accesibil, dar care să fie livrat rapid, 123flori.ro este florăria perfectă pentru tine. Echipa florăriei pregătește numeroase buchete, aranjamante și cadouri corporate din care sigur vei găsi ceva care să îți placă și care să îi facă cuiva ziua mai frumoasă. De asemenea, aici vei putea să îți faci buchete de mireasă, lumânări de nuntă și botez, aranjamente pentru mașină, cocarde și brățări. Livrează oriunde în București și în țară.

florarie

Florarie.ro

O ocazie specială necesită și un cadou mai aparte. Iar asta poți să găsești la Florărie.ro, mai ales dacă vrei să trimiți un aranjament floral unei doamne sau domnișoare. Pe lângă un coș cu 39 de trandafiri, poți adăuga și o brățară de argint Pandora cu două talismane atașate: “trandafiri” și „deschide-ți inima”. Aici mai poți găsi buchete gata făcute pentru diferite ocazii și sărbători, dar și plante de interior. Pe lângă astea, poți să își alegi buchetul în funcție de buget sau de culori.

magazinuldeflori

Magazinuldeflori.ro

Pentru o ocazie specială sau dacă vrei să oferi o atenție, florile sunt mai mult decât bine-venite. Pe Magazinuldeflori.ro poți să îți comanzi buchete gata făcute sau coșuri în diferite forme și combinații. Însă, ce faci dacă vreisă ma adaugi ceva pe lângă florile alese? Echipa florăriei îți pune la dispoziție torturi delicioase și proaspete, dar și coșuri cu produse pentru ocazii festive.

orasulflorilor

Orasulflorilor.ro

Dacă vrei ceva mai deosebit decât tradiționalul buchet de flori sau aranjament floral, orașulcuflor.ro îți propune ceva mai îndrăzneț. Conurile cu flori sunt mici aranjamente de flori proaspete așezate într-un cornet de lut ars, confecționat manual. Oricât de drăgălașe sunt aceste cornete, știm că ai nevoie și de altfel de aranjamente. Orașulcuflori este locul perfect de unde să trimiți buchete de ocazie, dar și să îți comanzi aranjamente corporate sau buchete de mireasă.

Reka

Reka

Reka este o persoană mereu în dezvoltare. O plictisește plictiseala și vrea mereu să facă ceva noi și să descopere un subiect bun. A terminat un Master în Relaţii Publice, dar şi-a continuat visul de a deveni scriitoare. Speră ca într-o zi să își publice cartea, care e în curs de finalizare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *