Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Am împlinit 1 an de bunadimineata.ro – sărbătorește alături de noi

Astăzi, 1 Februarie, se împlinește un an de când am lansat site-ul BunaDimineața.ro. De la bun început ne-am dorit să ne diferențiem de majoritatea site-urilor românești și să venim cu un conținut mai altfel, dar și cu o targetare diferită. Astfel, după lungi discuții și dezbateri am ajuns la concluzia că ceea ce lipsește cu desăvârșire este un site de dimineață, cu un conținut lejer, pozitiv și care să bine dispună cititorii încă de la primele ore ale zilei.

bunadimineata.ro pentru noi a fost o provocare, deoarece nu știam cum o să reacționeze publicul român la un site în totalitate format din conținut pozitiv, mai ales că majoritatea site-urilor din România au un interes mai mare în a prezenta știrile de impact în plan principal. Primul an de viață al bunadimineata.ro a fost perioada în care am învățat și în care ne-am perfecționat. Am reușit să formăm o echipă cuprinsă din oameni tineri și plini de viață, care știu că informațiile actuale prezentate dintr-o lumină pozitivă sunt necesare pentru a trece cu bine peste primele ore ale zilei atunci când suntem somnoroși și morocănoși. Dar cum dimineața nu este numai despre știri și horoscop, am hotărât să creăm anumite categorii care să ofere exact acele informații de care toată lumea are nevoie.

Pe lângă știrile de dimineață, fiecare dintre voi, cititorii noștri, puteți găsi recomandări și rețete de mic dejun, idei de petrecerea timpului liber, lifestyle pentru el și pentru ea, cele mai interesante curiozități, semnificația fiecărei zile din an, sfaturi pentru o viață mai frumoasă și plină de bucurii, dar și un loc unde să vizionați videoclipuri interesante, să citiți cele mai hazlii bancuri și să priviți lumea altfel prin pozele dimineții. Noi vrem să vă aratăm că se poate și altfel prin informațiile pe care vi le oferim în fiecare dimineață.

„Primul an al site-ului bunadimineata.ro a fost o provocare continuă pentru noi. Am trecut prin multe schimbări care ne-au ajutat să ne poziţionăm pe o direcţie clară cu care ne identificăm. Anul 2 al proiectului va aduce noi secţiuni şi articole cât mai bune pentru cititorii de dimineaţă”, a declarat Valentin B., project manager.

‘’În timp ce scriu această scurtă recapitulare a ceea ce înseamnă un an de bunadimineata.ro, mă gândesc la tot ceea ce am reușit să facem împreună, noi, ca echipă. Și cel mai mult mă bucur pentru faptul că am reușit să ne menținem singura regulă pe care ne-am impus-o de la bun început: cea de a oferi doar informații pozitive. Nu pot să zic că a fost ușor, însă românii trebuie să știe că se poate și altfel. Iar anul acesta ne-am propus să fim mai buni și mai energici.’’, a declarat Reka, content manager.

”Îi datorez site-ului BunăDimineața.ro primii pași pe care i-am făcut în online, iar dezvoltarea lui m-a ajutat să înțeleg această industrie și m-a convins să continui în această direcție.” a declarat Damian, content writer.

Și dacă tot sărbătorim 1 an de bunadimineata.ro, ne-am gândit să vă invităm și pe voi la petrecerea aniversară. Pe tot parcursul lunii Februarie desfășurăm un concurs, în parteneriat cu NESCAFE® Dolce Gusto® și Hotel Golden Tulip**** din Cluj Napoca, pentru a vă oferi numeroase cadouri. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu cu o adresă de email validă la oricare dintre articolele postate pe bunadimineata.ro și să bifați căsuța ‘’Vreau să particip la concursul 1 an cu bunadimineata.ro’’ de la finalul articolului. La începutul lunii Martie aveți șansa să câștigați una dintre cele 30 de căni inscripționate cu locul site-ului, 1 sistem de băuturi NESCAFE® Dolce Gusto® Melody 3 Automat sau 1 sejur de 2 nopți pentru 2 persoane la Hotelul Golden Tulip**** din Cluj Napoca cu mic dejun și acces la toate facilitățile interne incluse. Pentru mai multe informații accesați pagina concursului 1 an cu bunadimineata.ro și termenii și condițiile.

Vă așteptăm în continuare pe bunadimineata.ro pentru a vă lua porția de energie în fiecare dimineață și să începeți ziua așa cum se cuvine.

Reka

Reka

Reka este o persoană mereu în dezvoltare. O plictisește plictiseala și vrea mereu să facă ceva noi și să descopere un subiect bun. A terminat un Master în Relaţii Publice, dar şi-a continuat visul de a deveni scriitoare. Speră ca într-o zi să își publice cartea, care e în curs de finalizare.

Comentarii

5 răspunsuri

  1. Se zice că primul an e mai greu. S-aveți parte de muuuuuuuuuuuuuuulți ani, la fel de productivi și de informativi pe cât a fost cel pe care ni l-ați oferit. Într-o lume negativistă, rămâneți pozitivi, matinali și cu zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *