Search
Generic filters
Exact matches only

[Interviu] Gabriel Aldea – „ClujLife Community Conference este o altfel de conferință, ce se desfășoară într-un cadru prietenos”

clujlife m-a scos din casa

ClujLife Community Conference (CCC) se află la cea de-a treia ediție și va avea loc în weekendul 4-5 februarie în Clădirea Casino din Parcul Central din Cluj-Napoca. Evenimentul ne-a stârnit interesul, abordând teme precum fairplay-ul în concurența pe piață și discuții despre aplicații, branding, marketing, social media și multe altele. Pentru că am vrut să aflăm mai multe despre CCC, am stat de vorbă cu Gabriel Aldea, Project Manager ClujLife.com, căruia i-am adresat câteva întrebări în acest sens. Te invităm să le descoperi în cele ce urmează:

Cui se adresează ClujLife Community Conference?

Pe scurt, celor care contribuie și sunt interesați de dezvoltarea culturală a orașului, în principal celor care activează în industria ospitalității sau organizează evenimente, oamenilor de marketing & comunicare, și promoterilor. CCC este o altfel de conferință, ce se desfășoară într-un cadru prietenos, unde încercăm să împărtășim experiențe și dezvoltăm discuții cât mai interactive.

De unde a pornit ideea unei astfel de conferințe?

ClujLife comunică strâns atât cu organizatorii de evenimente, cât și cu localurile, astfel că, de multe ori, am descoperit subiecte interesante pe care mulți ar dori să le dezbată împreună cu cei din breaslă.
Cu toții ne dorim o piață cât mai educată, iar pentru asta contribuția fiecăruia contează, unde un început bun poate fi comunicarea. Din această idee am dezvoltat și tematica acestei ediții: #fairplay. Chiar dacă poate suntem concurenți pe o anumit segment, avem și puncte comune care ne leagă.

VLD_8921

Sursa foto: ClujLife

Vă aflați la cea de-a treia ediție a acestui eveniment. Ce aduce nou ediția din acest an față de anii anteriori?

A 3-a ediție se diferențiază de precedenta prin faptul că programul se întinde pe două zile, iar numărul speakerilor a crescut substanțial. Păstram ideea de a avea un panel de discuții, dar de data aceasta avem două foarte interesante. Subiectele de asemenea se diversifică, iar mulți dintre invitați vor participa pentru prima dată la CCC.

Care vor fi principalele teme dezbătute în cadrul conferinței din acest an?

Sâmbătă discutăm despre aplicații, branding/poziționare și strategie pe termen lung, iar duminică abordăm teme ca PR, Content & Social Media, Street Food și Giving back to the community. Toate aceste topicuri includ 16 prezentări și 2 panel-uri.

În cele două zile de conferință vor vorbi câțiva oameni importanți. Ne puteți numi câțiva dintre speakerii care vor lua parte la discuție?

Vom avea invitați din domenii vaste, de la programatori, antreprenori, marketeri și profesori universitari, la fotografi, bucătari profesioniști și directori de festival. Mai multe despre fiecare în parte am scris aici.

VLD_8994

Sursa foto: ClujLife

La finalul conferinței vor fi anunțați și câștigătorii Cluj Life Awards. Care sunt cele mai notabile nominalizări din acest an?

Da, ca în fiecare an, la finalul CCC anunțăm câștigătorii ClujLife Awards. Multe dintre nominalizări se regăsesc la fiecare ediție, însă aproape în fiecare an avem parte de surprize și nou-veniți în piață care își fac un debut remarcabil. Mai important decât nominalizările cred ca ar fi de privit evoluția de la an la an și schimbările de pe podium.

Cât costă și cum pot fi achiziționate biletele pentru această conferință?

Biletele sunt în număr limitat și costă 70 lei pentru o zi și 100 Lei pentru ambele zile.

Poate fi urmărită online conferința? Dacă, da cum vor putea vedea ce se întâmplă, cei care nu vor putea participa?

Din păcate nu și nu cred că vom avea vreodată live stream la CCC. Cred că e mai important să fii la eveniment, nu să-l privești de acasă.

Ce planuri aveți pentru edițiile viitoare?

Vom vedea cum decurge aceasta ediție ținând cont că agenda a crescut substanțial, iar apoi vom vedea încotro ne vom îndrepta. La bază, CCC va rămâne o altfel de conferință, adresată unui public restrâns.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *