Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Gimini_Workshop
Gimini_Workshop

[Interviu] Gimini Workshop – Ce te oprește să fii fericit?

Gimini Workshop este un atelier de coaching care îşi propune să crească nivelul de fericire şi autenticitate al fiecărui participant. Cum este posibil un asemenea lucru? Prin atingerea de obiective utile şi prin regăsirea personală.

Ce te opreşte să fii fericit?” este un modul de lucru pe obiective personale la finalul căruia fiecare participant pleacă având obiectivul atins sau cu minim un plan de bătaie pentru acel obiectiv.

Ce așteptări ar trebui să aibă cursanții?

Gimini Workshop este un curs diferit de tot ceea ce există. De ce? Pentru că este adaptat vieţii reale şi ţine pasul cu ea. Participaţii pot să se aştepte la un curs care se îngrijeşte de ritmul fiecăruia.

Ne stabilim un obiectiv individual şi învăţăm cum să-l atingem pe parcursul a 5 săptămâni, timp de 2 ore pe săptămână. Este un context minunat în care putem aloca timp pentru acele priorităţi de care tot nu reuşim să ne ocupăm.

În acest parcurs primim ajutor de la o echipă de consultanţi cu experienţă în management şi coaching. Ne formăm o echipă de sprijin şi ne antrenăm să folosim unelte simple care ne facilitează realizarea obiectivelor.

Participanţii de până acum au lucrat pe diferite obiective: deschiderea unei afaceri, obţinerea unei măriri salariale, găsirea unui job, alocarea de timp pentru pasiunea personala, îmbunătăţirea vorbitului în public, învăţarea unui sport, mutarea într-o altă casă, exemplele fiind dintre cele mai diverse.

De ce s-a înființat Asociația Gimini? Care este scopul ei?

Asociația Gimini a luat ființă din punct de vedere formal la începutul anului 2015, însă și-a desfășurat activitatea într-un mod informal încă de la mijlocul anului 2013. De atunci și până acum au participat peste 200 de persoane la modulele Gimini Workshop, iar noi ne dorim ca numărul acestora să fie într-o continuă creștere.

Obiectivul nostru este ca prin activitatea Asociației Gimini să creștem libertatea, bucuria și pacea în lume, de aceea ne dorim să îi ajutăm pe alții să crească și să își atingă maximul de potențial.

Munca noastră la Gimini nu este un proces de dezvoltare personală (care este în cele mai multe cazuri o dezvoltare a ego-ului), ci o călătorie spre sinele nostru autentic.

De ce se realizează un astfel de Workshop? Ce înseamnă mai exact proiectul Gimini?

Organizăm Workshop-ul pentru că există o mare nevoie de sprijin şi ghidare cu privire la capacitatea şi abilităţile noastre de a acţiona în direcţia obiectivelor noastre.

Fiecare din noi are planuri şi obiective şi deseori ne simţim neputincioşi în faţă priorităţilor altora (job, familie, presiune socială) fiindcă nu ajungem să ne luăm în serios și să lucrăm conştiincios pe priorităţile noastre reale.

Gimini înseamnă un parcurs prin care creştem grija şi bucuria pe care ne-o oferim nouă înşine.

De ce ar merge lumea la un curs gratuit? Cine poate participa?

Workshop-ul echivalează cu mai multe lecții de management care de obicei ar costa destul de mulți bani. Noi ne dorim să ajungem la cât mai multe persoane și credem că dacă noi am primit atât de multe de la viață, măcar atât putem face și pentru cei din jurul nostru.

Acesta este motivul pentru care Modulele Gimini sunt gratuite și de aceea oricine poate participa indiferent de obiectivul pe care și-l dorește să îl atingă.

Ce experiență au cei care realizează Workshop-ul Gimini Modul 1?

Dragoș Bîrlea, fondatorul Asociației Gimini, are o experiență de 12 ani în consultanță în management și în resurse umane.

De 8 ani este Life și Executive Coach oferind consultanță la peste 200 de angajați ai companiilor din portofoliul firmei de consultanță pe care o deține, numită Agora Consulting. Alături de restul echipei Gimini, Dragoș își va pune cunoștințele, experiența profesională și de viață în slujba participanților.

Cu ce rămân participanții după Workshop?

Metoda de lucru este cel mai important lucru care rezultă în urma participării la Workshop, deoarece este replicabilă pentru oricare alt obiectiv ulterior.

Uneltele tactice, strategice, de management personal și time management sunt și ele niște instrumente valoaroase pentru oricare participant și dau rezultate foarte bune.

Câteva dintre mărturiile celor care au participat la edițiile precedente ale „Gimini Workshop – Ce te oprește să fii fericit?”:

Dana: „Decizia de a participa la workshop a fost cea mai inspirata decizie din anul acesta. Și am participat la diverse cursuri, contra cost, dar beneficiile nu au fost pe măsura. Toata recunoștința pentru ceea ce faceți!”

Oana: „Aș recomanda oricui să participe la workshop în orice situație, indiferent că se confruntă cu o situație grea la birou, acasă sau cu prietenii. Fie că urmărește să își schimbe prioritățile sau să ia decizii importante în viață, e un moment bun de auto-analiză. Partea și mai bună e că mai sunt alți oameni cu care te poți sfătui.”

Andrei: „Recomand Workshop-ul pentru cei ce doresc să învețe cum să își atingă obiectivele în viață. ”

Ce planuri de viitor aveți?

Ne dorim să creștem și să ajutăm cât mai mulți oameni să devină fericiți și își regăsească sinele autentic. Din anul 2013 proiectul nostru se desfășoară în Cluj-Napoca, iar de anul acesta Workshop-ul Gimini Modul 1 a ajuns și peste ocean, în localitatea San Jose, din SUA.

Pe viitor vrem să ajungem și în alte orașe din țară, însă totul va depinde de cât de mult vom reuși să ne dezvoltăm.

Cum se pot înscrie la eveniment cei care doresc?

Mai multe detalii despre eveniment se pot afla de pe site-ul Asociației Gimini. Cei care s-au hotărât deja să se înscrie o pot face de aici.

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, la Transylvania College, începând din data de 12 mai.

Ce ați dori să le transmiteți cititorilor?

Să se înscrie la Gimini şi să vină cu inima deschisă. Atunci când am un obiectiv bun în minte şi o echipă gata să ma sprijine nu pot ieşi decât lucruri bune.

Pentru cititorii ce nu vor putea să ajungă, le transmitem să aibă grijă şi multă iubire pentru ei înşişi şi pentru ceilalţi.

Citește în continuare alte interviuri publicate de echipa bunadimineata.ro !

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *