Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
mesaje
mesaje

21 de mesaje de bună dimineața care stârnesc zâmbete

Un mesaj haios poate schimba modul în care urmează să se deruleze ziua unei persoane dragi. Când trimiți astfel de mesaje, vrei să te asiguri că persoana respectivă își începe ziua cu bună dispoziție. Dacă rămâi în pană de idei, iată câteva sugestii de mesaje haioase pe care le poți folosi:

1. Bună dimineața!! Nu te văd, dar știu ce faci. Nu mă crezi? OK, am să-ți demonstrez. În momentul de față, citești un SMS. Acum zâmbești! Nu-i așa?

2. Dacă aș fi de gheață, ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești. Ce bine că nu sunt, pentru că altfel m-aș fi topit deja.

3. Am primit amendă azi, pentru că m-a prins radarul. Știi care a fost motivul? Gândurile mele alergau prea repede spre tine.

4. Am vrut să-ți trimit ceva sexy, care să te facă să râzi în dimineața asta, dar poștașul a zis să ies din cutia poștală!

5. Bună dimineața. Sunt telefonul destinatarului. Momentan nu este atent, dar eu sunt deschis pentru sugestii.

6. Când nu am bani, intru în sevraj și dau mesaje hazlii, sperând să mă scoți în oraș. Bună dimineața!

7. Cel care toată ziua este activ ca o albină, este puternic ca un taur, muncește ca un cal și care seara se întoarce acasă, rupt de oboseală, ca un câine… ar trebui să consulte un medic veterinar.

8. Cine se scoală târziu, nu e obosit. E patron, nu muncește și e fericit. Neața!

9. Dimineața nu pot mânca, mă gândesc la tine. La amiază nu pot mânca, mă gândesc la tine. Seara nu pot dormi, mie foame…

10. Bună dimineața! Eu sunt aici. Tu unde ești? Eu sunt aici, tu eşti acolo?? Unul dintre noi nu se află unde trebuie.

11. Gândeşte-te că lucrezi la un sistem de operare perfect, iar dintr-o dată hard-ul crapă… cam la fel este când lipsești.

12. Un prieten bun e ca un sutien: e mereu lângă tine, te sprijină bine și e mereu aproape de inima ta! Bună dimineața, prieten drag!

13. Am prins un infractor pe nume „pupic”. Ți-l trimit, că e mic și dulcic, e mort după buzele tale, dacă nu îl primești moare. Ce zici?

14. ȘTIREA ZILEI: mi-e dor de tine; CURS VALUTAR: nu te-aș schimba pentru nimic în lume; METEO: când sunt cu tine, temperatura crește; SPORT: aș vrea să-ți pasez un sărut de bună dimineața. VREI?

15. Nu există nimic mai frumos decât să mă trezesc cu tine în gând, este aproape așa de frumos ca momentul când adorm gândindu-mă la tine. Bună dimineața, suflet frumos!

16. Mi-a crescut brusc pulsul, deci te-ai trezit… Bună dimineața, abia aștept să te iau în brațe și să te sărut!

17. Bună dimineața, iubire! Azi îmi e mai mult dor de tine decât ieri și mai puțin decât mâine! O fi de la inimă?!

18. Căutam nimicuri în lumea asta mare și te-am găsit pe tine, un lucru imens într-o lume dintr-o dată mică. Bună dimineața, îngerul meu!

19. Ați comandat mesaj de trezire? Semnați-vă pentru primire. Furnizarea de servicii Bună dimineața! Pentru a vă răsplati pentru livrare e suficient un zâmbet cool și o bună dispoziție! 🙂

20. Cea mai mare bucurie în viață este să te simți fericit, iar eu sunt de-a dreptul norocos că te am. Bună dimineața, frumusețe!

21. Nimic nu se compară cu o dimineață plină de zâmbete, la fel cum îți doresc și eu ție! Bună dimineața!

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *