logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mesaje de bună dimineața frumoase

mesaje de bună dimineața

(Articol updatat in 2021)
Un mesaj frumos poate însenina ziua cuiva. Atunci când ții la cineva, indiferent că vorbim de un partener de viață, un prieten drag sau un membru al familiei, e important să îi comunici asta, atât verbal, cât și prin gesturi mărunte. Dacă vrei să trimiți un mesaj de bună dimineața pentru a însenina ziua cuiva care are nevoie, te poți inspira din lista de mai jos:

1. Iubesc să te văd fericită și cea mai mare recompensă a mea este să te văd că zâmbești. Știu că viața poate fi dură, dar de-asta sunt eu aici: să îți arăt că viața poate fi incredibilă, plină de dragoste și fericire.

2. Citeşte acest SMS și gândește-te că cel care ți l-a trimis te iubește incredibil de mult.

3. Când e prea trist să te uiți în spate și ți-e frică să te uiți înainte, uită-te în dreapta ta, sunt lângă tine.

4. Bună dimineața! Trec doar în vizită prin telefonul tău, ca să te salut și să îți urez o zi minunată!

5. Draga mea, poți să-mi spui că sunt nebun, dar de fiecare dată când inima mea bate, îți strigă numele. Bună dimineața!

6. Pentru o lume întreagă ești doar cineva. Însă pentru acest cineva, tu ești lumea întreagă! Bună dimineața!

7. Am un îngeraș care zboară cu un ciocan deasupra oamenilor, iar toți oamenii pe care îi lovește, primesc puțin din dragostea mea. Cred că pe tine te-a lovit tare, la câtă dragoste îți port! Bună dimineața!

8. Nu am niciun motiv special să îți trimit acest mesaj. Am vrut doar să îți fur un moment din ziua ta ocupată și sper că te-am făcut să zâmbești! Mi-e dor de tine!

9. Rețeta doctorului pe ziua de azi: un zâmbet la micul dejun, 4 râsete la prânz, multă fericire la cină. Taxa doctorului: un SMS când ești liberă.

10. Bună dimineața! Ți-am pregătit ceașca cu cafea! Am adăugat o mare îmbrățișare, 2 pupici imenși și 3 porții de dragoste. Sper să se-amestece bine în inima ta!

11. *bat la ușă* Pot veni în lumea ta? Nu-ți aduc flori sau prăjituri, dar îți aduc dorința de a te ține pe picioare, rugăciuni de a te ține sănătoasă și dragoste care te face să zâmbești.

12. Viața e ca o carte, iar fiecare zi e o nouă pagină. Îți încep pagina cu un „bună dimineața”.

13. În fiecare dimineață mă trezesc și uit de toate motivele care mă fac să mă simt trist, pentru că îmi amintesc de singurul motiv care mă face fericit: TU. Bună dimineața!

14. Faptul că mă gândesc la tine, îmi înveselește dimineața!

15. Vreau să fiu motivul pentru care zâmbești în fiecare dimineață. Vreau să fiu motivul fericirii din inima ta. Vreau să fiu elanul din mersul tău și cântecul de pe buzele tale! Îți doresc o zi minunată!

16. Nu contează ce zi a săptămânii este, atâta timp cât suntem împreună, fiecare zi e minunată. Bună dimineața, te iubesc!

17. Încerc să găsesc o cale dulce de a te trezi, dar nu mă pot gândi la nimic altceva decât la tine. Și mi-am dat seama că nu voi găsi nimic mai bun decât să-ți spun că te iubesc enorm! Bună dimineața!

18. Tu m-ai învățat să iubesc, tu m-ai învățat să zâmbesc și doar tu m-ai învățat cum să trăiesc. Bună dimineața, iubire!

19. În fiecare dimineață răsare un nou soare, începe o nouă zi, iar eu îți trimit un nou mesaj de bună dimineața. Vreau să ai doar sentimente frumoase atâta timp cât ești cu mine. Bună dimineața! Te iubesc!

20. SMS-ul anunță: noaptea a luat sfârșit și e timpul de trezit! Bună dimineața, mi-e dor și vreau să te sărut!

21. Nimic nu poate opri zâmbetul care îmi apare când sunt cu gândul la tine. Și nimic nu îmi poate ocupa inima, pentru că ea deja îți aparține. Bună dimineața, iubirea mea!

22. Ești ultimul surâs înainte de culcare, ești primul gând când mă trezesc dimineața. Bună dimineața, iubire!

23. Nu pot călători pe-o rază de soare să ajung la tine, dar săruturile mele pot! Închide ochii. Îți urez din inimă – bunădimineața!

24. În fiecare dimineață mă trezesc plin de dragostea pe care ți-o port ție, fiecare dimineață îmi pare mai deosebită, mai dulce știind că ești tu în viața mea. Buna dimineața!

25. Bate undeva o inima caldă, blândă, bună, iar proprietarul ei citește acest SMS. Bună dimineața!

Citește și 21 mesaje de dimineață pentru ea

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *