logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mesaje de bună dimineața pentru EA

Majoritatea fetelor sunt romantice și gingașe, ceea ce înseamnă că le place să fie măgulite și li se spună că sunt iubite. O metodă foarte bună de a face asta e să îi trimiți un mesaj în fiecare dimineață când nu ești lângă ea, ca să o asiguri că te gândești la ea și că ți-e dor de ea. Iată câteva mesaje drăguțe din care poți să te inspiri:

1. Tu ești pulsul din venele mele, ești antidotul care mă eliberează de dureri, ești ritmul inimii mele. Fără tine, viața mea nu ar fi completă. Bună dimineața!

2. Există un singur remediu pentru frisoanele dimineților reci: îmbrățișările tale! Bună dimineața!

3. Nu-mi pasă dacă răsare soarele sau nu, dimineața mea începe atunci când îți spun cât te iubesc! Bună dimineața!

4. Azi promit să trăiesc fără Facebook și Twitter, dacă promiți să mă săruți toată ziua ca să mă simt mai bine!

5. Soarele care răsare îmi amintește de fața ta radiantă, roua îmi amintește de ochi tăi visători. Sunetul orașului îmi amintește de șoaptele tale și briza răcoroasă îmi amintește de sărutările tale ispititoare! Bună dimineața!

6. Dacă cerul dimineții ar fi o reprezentare a fiecărei persoane pe care o cunosc, tu ai fi soarele și restul lumii ar fi stelele care dispar în dragostea ta arzătoare. Bună dimineața!

7. Zâmbetul tău e singura inspirație de care am nevoie. Vocea ta e singura motivație de care am nevoie. Dragostea ta e singura fericire de care am nevoie. Bună dimineața draga mea!

8. M-am săturat să trebuiască să te visez în fiecare noapte, te vreau alături de mine ca să mă pot uita în ochii tăi minunați. M-am săturat să mă trezesc în fiecare dimineață și să-ți trimit mesaje! Vreau să-mi petrec diminețile îmbrățișat cu tine! Mi-e dor de tine! Bună Dimineața!

9. Fericirea, problema, succesul, dezamăgirea sau eșecul – nu știu ce mă așteaptă azi, dar știu că totul va fi bine atâta timp cât te am în brațele mele! Bună dimineața!

10. În fiecare dimineață mă trezesc și uit toate motivele care mă fac trist pentru că am nevoie doar de un motiv să fiu fericit – TU! Bună dimineața!

11. Nu știu pentru cât timp vom fi împreună pentru că asta nu e important. Știu însă ceea ce contează cu adevărat: faptul că niciodată nu vom fi despărțiți. Bună dimineața!

12. Trebuie să fiu cel mai norocos bărbat din lume pentru că în fiecare zi întâlnesc fata pe care o văd în visele mele în fiecare noapte! Bună dimineața!

13. Vreau să fiu singurul bărbat din inima ta, pentru că tu ești singura femeie din a mea – acum și pentru totdeauna. Bună dimineața!

14. Fiecare dimineață îmi amintește de toate visurile după care am fugit toată viața mea, până să găsesc cel mai bun vis – TU. Bună dimineața iubire!

15. Ceasul deșteptător poate suna cât de tare vrea, ziua mea nu începe până nu îți aud vocea! Bună dimineața!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *