logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mesaje de bună dimineața pentru oameni dragi

Dimineața este momentul ideal de a aduce un zâmbet unei persoane care are nevoie să zâmbească. Indiferent că ți-e iubit/iubită, amic/amică, mamă/tată/soră sau doar o persoană pe care o cunoști și care știi că are nevoie de încurajare, trimite-i un mesaj de bună dimineața, ca să îi înseninezi ziua.

1. Viața nu este întotdeauna cum ne-o dorim, dar o trăim cum putem mai bine. Nu există viață perfectă, dar există momente perfecte, ca acesta! Bună dimineața!

2. Ai făcut comandă de o trezire plăcută? Semnează de primire. Serviciul de livrare.

3. Dacă nu se vede soarele dimineața, înseamnă că ești deasupra de nori. Dacă dimineața e însorită – înseamnă că ai coborât pentru a mă bucura. Îți mulțumesc! Bună dimineața!

4. Un pupic acum sosește și un altul te trezește, orice ai zice, orice ai face, un pupic tot nu-ți dă pace, lasă-l să facă ce vrea, că-i trimis din partea mea!

5. Îndrăznesc să te trezesc pentru că ți-am pregătit o zi mai frumoasă decât tot ce ai visat!

6. Cine se trezește de dimineață este mult mai obosit, cine se scoală mai târziu e mult mai fericit.

7. Sper ca bucuriile tale să fie atât de luminoase ca dimineața și tristețile să fie doar niște umbre care dispar în razele soarelui. Sper să ai suficientă fericire încât să rămâi dulce, suficiente încercări încât să rămâi tare, suficientă tristețe cât să rămâi om și suficientă speranță să continui să fii așa cum ești. Bună dimineața!

8. Visele ne vizitează atunci când dormim, însă Dumnezeu este cu adevărat înțelept. El ne trezește în fiecare dimineață și ne dă șansa de a ne transforma visele în realitate.

9. Te înalți în viața mea ca un promițător răsărit de soare, aducând strălucire zilelor mele cu lumina din ochii tăi. Nu am fost niciodată mai puternică. Acum sunt acolo unde îmi este locul.

10. Nimeni nu se poate întoarce în timp ca să își croiască un nou început, dar oricine poate începe astăzi, punând la punct un nou sfârșit.

11. Fiecare zi înseamnă încă 24 de ore noi-nouțe. Fiecare zi înseamnă că totul este posibil încă o dată. Trăiești într-o clipă, mori într-o clipă. Trăiești în lumină, mori în lumină. Iei totul într-unul, o singură dată pe zi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *