logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mesaje de bună dimineața pentru partenerul de viață

Când iubești pe cineva, vrei ca el/ea să știe că primul lucru din gândul tău dimineața este acea persoană. Din păcate, nu întotdeauna poți fi acolo când se trezește ca să îi spui direct, însă ce mod mai frumos de a-i spune decât printr-un mesaj de bună dimineața? Iată câteva idei de mesaje, care să te ajute să îți exprimi iubirea.

1. Sper să te trezești zâmbind, așa cum am făcut-o eu, gândindu-mă la tine! Bună dimineața.
2. Nimeni nu-mi poate fura zâmbetul care-mi apare când mă gândesc la tine. Și nimeni nu-mi poate fura inima, pentru că ea deja îți aparține. Bună dimineața, iubire!
3. O zi poate începe fără un SMS de la mine pentru tine, însă nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Bună dimineața! M-am trezit cu tine-n gând.
4. Pentru că o dimineață frumoasă începe cu un sărut, eu ți-l trimit pe-al meu în acest mesaj! Bună dimineața!
5. Ești trandafirul crescut în inima mea. Promit să fiu apa, aerul și pământul de care ai nevoie, dacă promiți să înflorești în fiecare dimineața doar pentru mine.
6. Bună dimineața! Am vrut doar să-ți spun un gând: pentru o lume întreagă ești o singură persoană. Însă pentru mine, ești o lume întreagă.
7. Bună dimineața iubirea mea! Abia ce m-am trezit și deja-mi inunzi gândurile!
8. În fiecare dimineață îmi amintesc de toate visurile pe care le-am alergat toată viața până când l-am găsit pe cel potrivit – PE TINE! Bună dimineața!
9. Sper ca dimineața ta să fie la fel de luminoasă ca și zâmbetul tău acum!
10. Cred că ai fost o boabă de cafea într-o altă viață. Nu pot să-mi încep ziua fără tine! Bună dimineața, dragostea mea!
11. Cineva mi-a spus că o oră durează 60 de minute și că un minut durează 60 de secunde, dar nu mi-a zis nimeni că o secundă fără tine durează o veșnicie!
12. Un curcubeu ciudat și o furnică ascunsă în căușul palmei, ziua de azi și promisiunea de mâine și mai ales, toată dragostea mea – toate pentru tine. Bună dimineața, să ai o zi frumoasă!
13. Mesajele primite de dimineață ne fac viața mai frumoasă! Bună dimineața!
14. Deși suntem la sute de kilometri distanță, un mesaj tot ne poate atinge sufletește și ne poate aduce un zâmbet pe buze. Bună dimineața iubirea mea!
15. În fiecare dimineață, când îți trimit un mesaj de bună dimineața, îți mai trimit un mesaj silențios în care îți spun că m-am gândit la tine din momentul în care m-am trezit. Bună dimineața!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *