logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mesaje de „La mulți ani” pentru cei dragi

mesaje de la multi ani

Să urezi „La mulți ani” cuiva drag, cu ocazia zilei sale de naștere nu are aceeași semnificație ca și atunci când urezi la mulți ani unei cunoştinţe. De obicei îi spui în persoană, însă nu întotdeauna poți fi acolo pentru a îi face urarea față în față și a-i da o îmbrățișare. În momentele astea, este foarte util să ai câteva idei pentru a putea să-i trimiți un mesaj care să îi ofere îmbrățișarea virtuală pe care nu i-o poți oferi fizic. Iată câteva astfel de mesaje.

De ziua ta, îmi rezerv puțin timp ca să mă gândesc la toate amintirile minunate pe care le împărțim. Sunt recunoscător pentru toate aventurile pe care le-am avut până acum și abia aștept să facem alte amintiri pe parcursul vieții. La mulți ani!

Felicitări pentru că ai devenit mai experimentat! Nu știu exact ce anume ai învățat în acest an, dar fiecare experiență prin care ai trecut te-a transformat în omul care ești azi. La mulți ani!

Nu lăsa numărul de ani pe care i-ai trăit să fie o amintire a vârstei tale, fă-i să fie o medalie pentru toate întâmplările prin care ai trecut în viață! La mulți ani!

De ziua ta îți doresc multă plăcere și bucurie! Sper ca toate dorințele tale să devină realitate. Sper ca fiecare oră și fiecare minut să fie plin de fericire și că ziua asta este perfectă pentru tine! La mulți ani!

În lumina firavă a stelelor noaptea, sper ca toate dorințele tale să devină realitate, ca fiecare stea din fiecare noapte să-ți aducă fericire și iubire. La mulți ani.

Dacă sărutările ar fi ploaie, ți-aș trimite întregi furtuni, dacă distracția ar fi timp, ți-aș trimite ore întregi, iar dacă ai avea nevoie de cineva, m-aș trimite pe mine. La mulți ani iubita mea!

Hârtii zburătoare, baloane multicolore, flori delicate, oameni fantastici, iubire și râsete. Ce anume descriu? Toate lucrurile de care vei avea parte azi, de ziua ta! La mulți ani!

Să fii liber ca vântul, sclipitor ca soarele, fericit ca florile și pasional ca furtunile. Să fii orice și oricum, doar să fii mereu lângă mine. Azi e ziua mea preferată, în care cerul te-a trimis să-mi fi alături pe Pământ. La mulți ani!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *