logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mesaje și urări de Paște

Sărbătorile Pascale sunt un prilej bun de a face câteva urări de bine celor dragi. Deși cel mai potrivit ar fi să le zici în persoană, uneori acest lucru nu este posibil, din diverse motive. În aceste momente poți apela la mesaje text pe care să le trimiți fie prin intermediul unui SMS, fie printr-un serviciu de chat prin internet, în funcție de preferințele și disponibilitatea ta. Iată câteva sugestii de mesaje care conțin urări drăguțe:

„Sfânta sărbătoare de Paște este un moment în care dragostea, pacea și seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!”

„Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ți aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Clipe de neuitat alături de cei dragi și numai realizări!”

„Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să iți aducă în suflet bucurie și iubire. Paște Fericit, alături de cei dragi!”

„Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin și la fel de iubitor și plin de căldură cum numai tu știi să fii! Paște Fericit!”

„Învierea Domnului Iisus să îți aducă în suflet Iubire și Bucurie! Nu uita că destinul Său a fost crucea, scopul Său a fost dragostea, iar motivul Lui ai fost tu!”

„Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!”

„Hristos a înviat! Și asta se simte în orice are viată, în firul ierbii, în cântul păsărilor, în seninul cerului. Învierea este un act divin ce dă o nouă existență firii noastre. Un fapt care ne privește pe noi, ne este dată să o dobândim și s-o înțelegem. Fie ca astfel să devenim mai curați și mai buni…”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a înviat!”

„Pentru unii, Paștele e un moment de întregire a familiei, în care își doresc pace și bucurie. Pentru alții, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de școală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

„De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?”

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *