Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Momente în care e important să ai o mașină

Un automobil poate fi extrem de util în viața de zi cu zi, însă este un bun la care nu toată lumea are acces. Deși majoritatea românilor dețin cel puțin un autoturism în zilele noastre, de multe ori acesta este păstrat în parcare din cauza costurilor mari de întreținere pe care le implică. Există câteva situații, însă, în care mașina este esențială, iar dacă nu o ai, îți recomand să închiriezi una în momentele în care te confrunți cu una dintre situațiile următoare:

Trebuie să mergi la drum lung

Dacă trebuie să călătorești din Cluj-Napoca în București, spre exemplu, trenul și autocarul nu sunt alternative prea confortabile, iar avionul, deși rapid, poate să nu aibă un program care să se plieze pe nevoile tale. În schimb, cu o mașină, drumul tău va fi destul de confortabil, iar avantajele sunt numeroase. Poți călători cu câte bagaje vrei, costul combustibilului sau al închirierii poate fi împărțit între mai mulți pasageri, pot conduce mai mulți șoferi și așa mai departe. În plus, traseul și orarul călătoriei depind în totalitate de tine. Dacă trebuie să închiriezi un automobil, apelează cu încredere la Ecorent. Aceasta este printre cele mai accesibile companii de rent a car din Cluj-Napoca.

Când faci o navetă lungă

Dacă locuiești într-o zonă metropolitană, în apropierea unui oraș mare, și lucrezi undeva în acel oraș probabil că îți vei petrece o parte bună din zi stând în autobuz, în trafic, gândindu-te câte lucruri ai fi putut face în tot acel timp. Deși poți întâlni trafic și cu mașina, timpul petrecut pe drum este redus considerabil, datorită existenței mai multor trasee pe care le poți lua,  dar și datorită faptului că nu trebuie să oprești în mod constant, cum face autobuzul în stații.

După cum vezi, se pot ivi diverse situații în care mașina este un avantaj vizibil în ceea ce privește confortul și timpul tău, iar dintre acestea eu ți-am enumerat doar două: călătoriile la distanță și naveta din timpul săptămânii de lucru. Însă acestea nu sunt singurele situații în care un autoturism îți poate îmbunătăți călătoria.

Pentru tine care sunt situațiile în care este esențial să ai la dispoziție o mașină?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *