logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 filme de văzut în acest weekend la cinema

Weekendul este oportunitatea perfectă de a ieși la cinema cu prietenii sau de a te elibera de stresul acumulat în timpul săptămânii, vizionând unul sau mai multe filme. Dacă nu știi ce filme să urmărești în weekendul care urmează, îți recomand să faci o rezervare la unul dintre cele mai vizualizate filme de la box office în această perioadă. Iată care sunt recomandările mele în acest sens.

Joy

Dacă vrei să te eliberezi de emoțiile negative în acest weekend, îți recomand să vizionezi un film care îți insuflă emoții pozitive și inspirație. Sugestia mea este Joy, care o are în rol principal pe Jennifer Lawrence, una dintre cele mai apreciate actrițe din generația ei. Filmul spune povestea unei casnice, Joy Mangano, care a reușit să creeze tot felul de utilaje care să o ajute în munca din jurul casei. Scenariul este bazat pe o poveste adevărată, inspirată din viața femeii care a inventat, printre altele, Miracle Mop.

Tata în Război cu… tata (Daddy’s Home)

„Tata în Război cu… tata” e filmul perfect pentru ca tu să râzi cu lacrimi în acest weekend. Te vei distra urmărindu-l pe Brad Whitaker (Will Ferrell) – un bărbat extrem de politicos și blând, încercând să își facă copii vitregi să îl placă și să îl strige „tată”. Lucrurile iau însă o întorsătură hilară în momentul în care Brad realizează că trebuie să concureze cu adevăratul tată al copiilor, Dusty Mayron (Mark Wahlberg) – un tip bine făcut, cu geacă de piele și motocicletă, care s-a întors în viața copiilor din senin.

Creed

În cazul în care ești fan al filmelor Rocky, trebuie să vezi Creed! Personajul principal, Adonis Johnson (Michael M. Jordan) – fiul lui Apollo Creed, campionul mondial la box care a murit în ringul de box (Rocky IV), vrea să îi calce pe urme tatălui său și să se antreneze în box. Acesta ajunge să fie instruit chiar de campionul mondial Rocky Balboa (Silvester Stalone), acum pensionat.

The Peanuts Movie

Nu în ultimul rând, dacă vrei să vezi un film împreună cu cei mici, îți recomand să nu ratezi filmul Peanuts. Cei mici și cei mari deopotrivă se vor amuza de pățaniile lui Charlie Brown și ale câinelui să Snoopy, în timp ce aceștia pornesc într-o aventură. Charlie vrea să o cucerească pe fata care s-a mutat recent în cartier, iar Snoopy încearcă să îl ajute, între timp luptându-se cu dușmanul său, Baronul Roșu. Filmul poate fi văzut în varianta 3D în cinematografe.

Star Wars – The Force Awakens

Nu în ultimul rând, dacă din diverse motive încă nu ai văzut cel mai recent episod Star Wars – The Force Awakens, nu uita că acesta încă rulează în cinematografele din țară în varianta 3D. În cazul în care nu știi deja, The Force Awakens este al 7-lea episod al sagăi Star Wars și vine în continuarea poveștii începută de Han Solo și Darth Vader.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *