logo
Generic filters
Exact matches only

5MS CLUJ – pentru povesti de 5 minute

5MS este o franciza de evenimente de vorbit in public dezvoltata la nivel national care ofera un mediu prietenos si profesionist pentru pasionatii de vorbit in public, iar evenimentele ofera spectatorilor combinatia ideala de informatie, energie si buna dispozitie. A prins viaţă in Iunie 2013 la Cluj-Napoca şi de atunci oferă lunar un mediu în care poveştile de viaţă ale oamenilor să prindă viaţă.

Misiunea 5MS este de a contribui la progresul comunitatii prin dezvoltarea increderii de sine a membrilor sai. Prin evenimentele lunare, eliberam oamenii de frica sec. XXI: teama de a vorbi in public.

5MS CLUJ este un eveniment lunar care face parte din franciza nationala de evenimente.

Evenimentul are loc la cladirea Casino din parcul central Cluj Napoca, de la ora 19.00 până la ora 21.00,  timp în care participanții vor putea asculta 10 discursuri  prin care se abordează, din diferite perspective, tema aleasă pentru fiecare ediție.

În urma acestor discursuri, publicul votează câștigătorii edițieiDeliciul participanților sunt cele 5 discursuri improvizate în care interlocutorul trebuie sa își arate inventivitatea prin susținerea unui discurs, pe baza unor imagini aflate la prima vedere.

Fiecare editie are si un invitat special, o persoana cunoscuta si cu experienta in vorbitul in public, care ne prezinta tema din perspectiva sa si da sfaturi novicilor in domeniu.

Evenimentul este moderat de Ovidiu Oltean și Raluca Moisi, membrii ai clubului de public speaking Toastmasters Cluj, care vor intretine atmosfera.

Fiecare eveniment 5MS se  încheia cu o tombolă în cadrul căreia, majoritatea participanților de la eveniment vor avea posibilitatea să câștige unul din premiile oferite de partenerii noștri.

Evenimentul lunii Aprilie este dedicat cartilor, prin urmare dorim sa ducem participantii intr-o calatorie pe acest taram magic, unde fiecare poate sa viseze si sa se inspire din carti pentru a devenii personajul preferat. Prin urmare tematica lunii Aprilie este „Calatoreste pe taramul cartilor”. Evenimentul lunii aprilie va avea loc in data de 30, incepand cu ora 19:00.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *