MK 4 IT – Marketing for IT, singura conferință de Marketing dedicată companiilor de IT

Agenţia de Marketing Loopaa din Cluj organizează în premieră evenimentul MK 4 IT – Marketing for IT, singura conferință de Marketing dedicată companiilor de IT. Aceasta va avea loc pe 19 Noiembrie, la Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, între orele 9:00 și 18.00.

Evenimentul se adresează atât specialiştilor de marketing din marile companii IT locale, cât și antreprenorilor din domeniu.

Participanţii vor avea ocazia de a se întâlni cu 6 profesionişti în marcom, din spatele unor branduri de renume, cum sunt Samsung, Microsoft, LinkedIN, Parlamentul European, Heimdal şi Loopaa. Aceştia vor răspunde la unele dintre cele mai stringente întrebări din viaţa unui marketer:

  • Noi perspective – Cum te poate ajuta “storytelling”-ul să promovezi o companie și produsele de IT?
  • Cum atragi lead-uri B2B prin conţinut?
  • Agile Marketing – cum reacţionează marketing-ul la schimbare?
  • Cum faci inbound marketing cu un buget restrâns?
  • Care este profilul noului marketer?
  • Cum treci peste “criza” marketerului în IT?

„Principalul beneficiu pe care îl urmărim pentru participanţi prin acest eveniment este să primească răspunsuri la întrebările cu care se confruntă zi de zi, ca marketeri în IT, de la profesionişti în domeniu. Speakerii vin din companii de renume, precum Microsoft, Samsung, Linkedin, şi vor aduce cu ei plus valoare prin împărtăşirea poveştilor lor de success – ce au încercat şi a avut succes, dar şi unde au greşit şi cum au gestionat situaţia. Mediul de IT este într-o creştere foarte rapidă la Cluj şi – n-o să vă ascund asta – poate fi greu pentru un marketer să se adapteze ritmului cu care evoluează lucrurile. De aceea, MK 4 IT va fi… ca o incursiune în viața agilă a profesioniștilor.”, spune Victor Gavronschi, Manager General și fondator al Agenției de Marketing Loopaa.

Biletele s-au pus deja în vânzare pe website-ul evenimentului – www.mk4it.loopaa.ro. Informaţii suplimentare despre eveniment puteţi citi pe website sau urmărind pagina de Facebook a Agenţiei.

Loopaa Marcom este o Agenţie de Marketing din Cluj-Napoca, formată din tineri profesionişti din domeniu. Principalul focus al agenţiei sunt proiectele din domeniile IT, Automotive, industria grea şi alimentaţie.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.