logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Recomandări de weekend pentru 8 Martie

În fiecare an, pe data de 8 Martie este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii. În acest an, sărbătoarea va cădea în timpul săptămânii, mai exact într-o zi de marți, motiv pentru care este mai potrivit să te bucuri de această ocazie în weekend.

Dacă obișnuiești să celebrezi această sărbătoare internațională, iată câteva recomandări de weekend pentru 8 Martie.

Mergi la shopping

Un mod de a sărbători ziua femeii este să te răsfeți cu o sesiune de shopping. În acest weekend, îți este permis să străbați toate magazinele tale preferate și să cumperi tot ce îți poftește inima, în limita bugetului, bineînțeles. Dacă ți-ai dorit de mult o rochie, o geantă nouă sau o pereche de pantofi, 8 Martie este ocazia ideală să ți le faci cadou.

Răsfață-te la spa

O ședință la spa este un alt mod de a te răsfăța de Ziua Internațională a Femeilor. Probabil că majoritatea reprezentantelor sexului frumos nu ar refuza o astfel de propunere de a petrece o zi întreagă relaxându-se. Aceste centre oferă numeroase servicii, de la masaj, la jacuzzi, piscină sau saună. De asemenea, poți opta pentru un pachet  de tratamente cosmetice, care include și atât terapii pentru față, cât și pentru corp.

Dacă nu dorești să mergi singură, îți poți invita mama, sora sau cea mai bună prietenă să te însoțească.

Participă la o petrecere

Un alt mod de a sărbători Ziua Internațională a Femeii este să participi la o petrecere, împreună cu prietenele tale. Indiferent dacă este organizată acasă sau ați închiriat un local pentru această ocazie, un astfel de eveniment este un mod ideal de a te distra și de a petrece timpul doar cu prietenele tale. Unele localuri chiar pregătesc evenimente dedicate zilei de 8 Martie, fie că este vorba de o petrecere tematică sau de un invitat special, care să întrețină atmosfera. Orice femeie are nevoie de astfel de momente, din când în când, nu-i așa?

Fă o escapadă de weekend cu prietenele tale

Dacă ai un buget mai mare, poți să organizezi o escapadă de weekend, împreună cu prietenele tale. Chiar dacă timpul e scurt pentru o excursie în străinătate, puteți închiria o cabană la munte, unde să petreceți timpul făcând activitățile voastre preferate de grup.

De asemenea, puteți organiza un city break în care să vizitați un oraș preferat, din țară, și să vă bucurați de cultura acestuia. Atunci când ajungeți într-un loc nou este imposibil să vă plictisiți. Aici puteți admira arhitectura acestuia, principalele atracții turistice, puteți încerca specialitățile locale, iar seara puteți ieși să petreceți în pub-uri.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.