logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Review] Deadpool – cel mai așteptat film cu antieroi din acest an

deadpool

Pentru unii, luna Februarie a însemnat dragoste, multe flori, bomboane de ciocolată și sărbătoarea îndrăgostiților, pentru alții, această lună de iubire a fost momentul în care au putut vedea în sfârșit filmul Deadpool, unul dintre cele mai așteptate pelicule din seria Marvel din acest an.

Iar așteptările cinefililor nu au fost dezamăgite. Cu un start direct pe primul loc în box office-ul nord-american în primul weekend de lansare, Deadpool încă își menține poziția consolidată chiar și în prezent. Chiar dacă filmul este interzis copiilor sub 17 ani, succesul acestuia a fost garantat de campaniile de promovare începute cu câteva luni înainte de avanpremieră, de comunicarea atipică și de umorul negru intens prezent în trailere.

deadpoolSursă foro: Adweek

Elementele succesului

Faptul că Deadpool face parte din familia Marvel a contribuit enorm la succesul acestuia. Însă, la acest aspect se mai adaugă și altele. Primul este actorul în sine. După ce vezi un film, este greu să îți imaginezi că un alt actor ar putea să interpreteze acest rol. Și tind să cred că alegerea făcută, cunoscutul Ryan Reynolds, a reușit să dea viață perfect acestui antierou. Al doilea aspect de luat în calcul, este umorul. Nu ai cum să te plictisești în cele peste 100 de minute pline de acțiune și fără momente moarte. Chiar dacă pe alocuri te surprinde acțiunea agresivă și scenele sângeroase, liniștit poți să vezi comicul din fazele acestea. Să nu uităm nici de personajele secundare, care reușesc să îi creeze acestui antierou mediul perfect de desfășurare. Vei vedea că toți contribuie la șarada pusă în practică de către Deadpool, chiar dacă sunt acolo doar ca să fie împușcate sau chiar iubite.

deadpoolSursă foto: themarysue

Și cum niciun film nu este complet fără o poveste de dragoste, producătorii au reușit să integreze printre bătăi și clasica luptă dintre bine și rău atmosfera de cuplu și fata aceea care mereu așteaptă după iubirea ei orice s-ar întâmpla. Și nu vorbim aici de o oarecare fată, ci de frumoasa actriță Morena Baccarin, care interpretează rolul lui Vanessa.

Despre Deadpool

Înainte de a deveni un antierou pe nume Deadpool, Wade îți petrece timpul ucigând oameni la comandă. O întâlnește pe Vanessa, de care se îndrăgostește și împreună cu care vrea să își întemeieze o familie. În momentul în care o cere de soție, apare elementul declanșator care duce spre transformarea lui în Deadpool. De aici încolo, vă las să descoperiți voi povestea și să savurați din plin glumele inteligent integrate în poveste.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *