logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi despre unde să ne bem cafeaua de dimineață

Pentru foarte mulți dintre noi, cafeaua de dimineață este ceva sfânt, mai exact ceva de care nu ne putem lipsi în nicio dimineață. S-a demonstrat, și nu o singură dată, că această licoare aduce zâmbetul pe chipul multora dintre noi și odată ce ea a fost savurată revine și buna dispoziție, atât de necesară pentru întreaga zi. Cafeaua nu este tocmai recomandată de către medici, dar noi suntem de părere că dacă o consumăm în cantități moderate, nu poate să ne provoace niciun rău, adică este inofensivă. De asemenea, există mai multe studii prin care s-a demonstrat că o cană de cafea băută dimineața ne poate stimula extrem de bine gândirea. Totodată, contează foarte mult persoana cu care ne bem cafeaua, dar și locul unde o savurăm.

1. Cafeaua servită la pat

Această modalitate de consum a cafelei este specifică îndeosebi pentru cei mai puțin harnici dintre noi. De exemplu, dacă ne trezim mai greu și atunci când totuși o facem, ne place să mai lenevim în pat, putem să ne consumăm cafeaua în pat, desigur dacă o și pregătește cineva pentru noi.

2. Cafeaua de dimineață consumată la cafenea

În ziua de azi, foarte mulți dintre noi apelează la cafenele pentru a savura doza zilnică de cafea. Ce-i drept, aceste locuri sunt puțin mai costisitoare, însă și calitatea cafelei diferă mult, spre deosebire de cafeaua făcută acasă. De regulă, la cafenele merg persoanele mai tinere și care au o viață ceva mai activă, adică cei cărora le place mișcarea.

3. Cafeaua consumată la locul de muncă

De cele mai multe ori, pentru majoritatea dintre noi, locul de muncă este un loc excelent unde ne putem savura cafeaua. Acolo putem discuta cu colegii, superiorii și chiar ne putem întocmi un plan de muncă pentru ziua respectivă. De multe ori, o cafea consumată la locul de muncă este mult mai delicioasă decât o cafea consumată acasă.

Indiferent de locul unde alegem să ne savurăm celebra cafea, întotdeauna trebuie să o bem împreună cu persoana cu care ne face mare plăcere. Mare atenție însă, nu trebuie exagerat cu consumul de cafea. În acest sens este recomandat 1 sau maxim 2 căni zilnic.

Citește și despre sfaturi despre cum să ne pregătim agenda dimineața

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *