Search
Generic filters
Exact matches only

5 lucruri pe care poți să le faci weekendul acesta

Weekendul se apropie cu pași repezi, ceea ce ridică nevoia de a avea stabilite câteva idei sau planuri pentru activitățile de care vrei să te bucuri la sfârșit de săptămână. Ne aflăm aproape de sfârșitul lunii martie, iar primăvara începe să își arate primele petale. Dacă nu ai nicio idee despre ce ai putea face în acest weekend, iată câteva idei:

Curățenie de primăvară

Timpul liber nu trebuie să însemne timp pierdut. Transformă-ți weekendul într-unul productiv, făcând puțină curățenie de primăvară. În sfârșit, ai timp pentru a sorta acele haine din dulap pe care nu le-ai folosit de prea mult timp sau poți să îți cureți pe îndelete camera. Dacă vrei să sortezi haine, îți ofer un sfat: Așază-le pe umerașe, având grijă ca toate cârligele să fie îndreptate în aceeași direcție. Pe măsură ce porți hainele respective, așază-le înapoi pe umerașe, însă întoarce cârligul acelui umeraș în direcția opusă. La sfârșitul sezonului îți vei putea da seama care sunt hainele pe care nu le mai porți și de care te poți debarasa.

Învață un lucru nou

Indiferent că vorbim despre cum înveți să gătești un anumit preparat, să memorezi câteva cuvinte noi într-o limbă străină sau să dansezi, fă ceva care să te ajute în dezvoltarea ta personală și profesională. Având în vedere că sfârșitul săptămânii este momentul în care încerci să te deconectezi de rutina pe care o ai zilnic, învață ceva care să te ajute să îți îmbunătățești restul activităților, să îți modifici rutina.

Fă voluntariat

Petrece-ți weekendul ajutându-i pe cei mai puțin fericiți. Alege o cauză la care chiar ții, indiferent că vorbim despre ajutarea animalelor, a copiilor bolnavi sau orfani, a bătrânilor sau a oamenilor fără adăpost, te îndemn să faci ceva pentru o cauză bună. Aducând un zâmbet sau puțină seninătate în viața cuiva, poți să aduci același rezultat și în viața ta. Bonus: primești pace interioară de la faptul că ai ajutat.

Încearcă un restaurant nou

Presupun că, la fel ca majoritatea lumii, ai unul sau câteva locuri preferate unde mănânci atunci când ieși în oraș. În acest weekend, încearcă să descoperi un local nou. Poate un restaurant cu specific dintr-o țară pe care nu ai vizitat-o sau cu care nu ai avut nimic de-a face sau un pub nou, în care nu știi la ce să te aștepți. E posibil să nu ți se potrivească. Totodată, însă, există șanse mari să descoperi un loc nou, pe care să-l iubești și unde vrei să revii. Orice e posibil până când alegi să faci asta.

Du-te la cinema

Luna martie a adus cu ea câteva premiere cinematografice super interesante. Profită de timpul liber din weekend și du-te la cinema alături de partener, prieteni sau chiar singur. Alege un film pe care îți dorești să îl vezi și relaxează-te vizionându-l. În final, filmele ne ajută să ne mărim cultura generală sau să evadăm din cotidianul apăsător.

Tu ce faci weekendul acesta?

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *