Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai frumoase piscine din lume – Partea I

Fie că este vorba despre o vacanță la munte sau la mare, fie că este vorba despre zone exotice precum Bali, Malaezia, Thailanda sau zone temperate precum Europa sau Statele Unite, piscinele hotelurilor sunt la mare căutare în rândurile turiștilor dornici de relaxare, dar și de priveliști încântătoare. Pentru a se ridica la nivelul așteptărilor, hotelurile de lux din întreaga lume au investit foarte mult timp, bani și creativitate în crearea celor mai interesante și mai frumoase pisicine, care oferă în primul rând relaxare, dar și priveliști care taie respirația.

Hotelul Caruso, Ravello, Italia

hotel-caruso-pool

Piscina de tip infinity a hotelului Caruso situat în orașul Ravello, Italia oferă o priveliște uimitoare asupra Coastei Amalfi. Ravello este popular pentru muzicienii, artiștii și scriitorii acestui oraș care a devenit destinație de vis pentru orice turist.

Hotelul El Ganzo, San Jose del Cabo, Mexic

el-ganzo-pool

Hotelul recent inaugurat oferă clienților săi una dintre cele mai frumoase piscine din punct de vedere al poziționării. Piscina, cu suprafața de 609 metri pătrați, se află pe terasa hotelului cu 72 de camere. Atmosfera minunată este întregită de un restaurant de sushi, paturi de zi și muzică indiană.

Hotelul B2 Boutique, Zurich, Elveția

Thermalbad-Spa-Zurich-Pool

Apa fierbinte oferită de centrul de spa Thermalbad & Spa de pe acoperișul hotelului B2 Boutique din Zurich încălzește turiștii dornici de o relaxare în aer liber, chiar dacă temperatura din Elveția nu ridică foarte mult mercurul din termometre.

Hotelul Holiday Inn, Shanghai, China

Holiday-Inn-Shanghai-Pool

Nerecomandabilă turiștilor cu frică de înălțime, piscina hotelului Holiday Inn din Shanghai oferă o priveliște care antrenează adrenalina. Datorită părții de jos a piscinei, constituită complet din sticlă, înotătorii au senzația că nimic nu îi desparte de străzile aflate la 24 etaje mai jos.

Hotelul Aulani-a Disney Resort & Spa, Oahu, Hawaii

aulani-disney-pool

Gândită pentru distracția copiilor în primul rând, dar și pentru buna dispoziție a întregii familii, piscina hotelului oferă un parc acvatic foarte îndrăgit de clienți. Cu topogane uriașe, cu tuneluri cu apă care ajung direct în piscină, cu zone de joacă, piscina garantează o vacanță minunată pentru întreaga familie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *