Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi pentru folosirea productivă a timpului liber – Partea 2

În prima parte a acestui articol am prezentat deja patru sfaturi despre ce anume poți face ca timpul tău liber să nu fie irosit inutil, ci folosit productiv. Continuăm și în acest articol cu acele idei și soluții oferite de wikihow.com.

Fă voluntariat

Dacă ideea de voluntariat îți este deja cunoscută, atunci știi și toate satisfacțiile pe care această activitate ți-o oferă. Nimic nu poate fi mai productiv și mai îmbucurător decât ajutarea celor din jur. Caută în orașul tău sau în apropierea ta organizația care se ocupă de lucruri care îți plac ție și în care crezi și oferă-te voluntar.

Schimbă-ți stilul de viață

Nu mă refer aici la schimbări majore decât dacă acestea se impun, dar cu siguranță sunt lucruri pe care le poți îmbunătăți sau schimba în bine în stilul tău de viață. Fă ordine în lucrurile tale pe care nu le-ai mai folosit demult și păstrează-le doar pe cele de care ai nevoie. Dacă simți nevoia de schimbări majore, redecorează-ți locuința sau schimb-o cu alta, dacă acest lucru este posibil.

Învață ceva ce-ți place

Toată informația pe care școala a băgat-o în mintea ta a fost în mare parte forțată și tu ai avut puțină putere de decizie asupra lucrurilor pe care le-ai învățat. Tocmai de aceea, acum este timpul pentru ca tu să faci lucrurile care-ți plac. Poți învăța o limbă străină, poți citi o carte bună, sau poți chiar să mergi înapoi la școală să studiezi cursurile care îți plac dar pe care nu ai apucat să le urmezi înainte.

Fă-ți de cap cu hobby-urile tale

Nimic nu face timpul să treacă mai repede decât activitățile care îți plac. Este imposibil să nu ai un hobby care să te captiveze foarte mult și care să permită trecerea timpului pe nesimțite. Citește, aleargă, joacă-te, pictează, sculptează sau fă orice altceva crezi că ți-ar fi pe plac. Nimic nu este mai plăcut decât dedicarea în întregime lucrurilor care te fac să te simți bine.

Citește prima și a treia parte a acestui articol pentru a afla mai multe informații și idei despre ceea ce poți face pentru ca timpul tău liber să fie petrecut cât mai productiv.

foto

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *