Search
Generic filters
Exact matches only

Unde să-ți petreci vacanța de 1 mai

În fiecare an, de îndată ce simțim prima adiere a aerului cald de primăvară, ni se ivește în minte această întrebare: „Ce facem de 1 mai?”. Indiferent de câte zile avem la dispoziție sau în câte dintre acestea ne putem elibera agenda de la serviciu, nimic nu ne oprește imaginația din conturarea unor planuri. Așa că dacă până acum nu te-ai gândit ce poți face de 1 mai, aici sunt câteva variante:

Drumeție sau picnic

Nu ezita atunci când îți pregătești coșul de picnic sau verifici unde a ajuns bicicleta! Una dintre cele mai bune metode de relaxare este petrecerea timpului în natură. Tot ce trebuie să faci e să inviți câțiva prieteni și să găsiți un loc în care să vă puteți bucura de soare. Opțiunile sunt nelimitate: indiferent că e un parc, o pădure, casa de la țară a bunicilor sau malul mării, poți petrece ore în șir într-o drumeție, la un meci de badminton, la picnic sau doar stând pe iarbă.

Road trip la mare

E prea frig pentru o baie, dar trebuie să te bucuri de briză, de valuri și de gândul că e aproape vară. În plus, o aventură în sine este însuși drumul. Te poți bucura alături de prietenii tăi de călătorie, de playlist și de micile povestioare pe care le veți împărtăși, iar la finalul zilei sigur vei fi adăugat încă o peripeție la istoria personală.

City break sau excursie

Ai văzut sute de oferte la bilete de avion și de fiecare dată te-ai gândit că nu ai timp. Ei bine, 1 mai este pretextul ideal pentru o escapadă. De la Budapesta, Viena și Milano, până la Bușteni sau Sighișoara, trebuie doar să le spui familiei sau prietenilor tăi și imediat, gașca va fi pregătită să te urmeze. Caută valiza, nu uita aparatul foto și ai rețeta ideală.

Fii turist în orașul tău

Îți împarți timpul între birou și casă și nu apuci niciodată să te bucuri de frumusețile orașului sau de împrejurimile lui. Cu doar câteva click-uri poți afla care este programul grădinii zoologice, ce expoziție e disponibilă la muzeu, ce film rulează la cinema sau poți în sfârșit să încerci restaurantul cu faimoasa prăjitură cu zmeură despre care ai auzit atât de des.

Staycation

Ești extenuat și nici măcar o zi liberă nu te determină să mai ieși din casă? Atunci răspunsul perfect e să petreci o zi liniștită acasă. Un serial, un pahar de vin și o masă care în sfârșit nu e gătită pe fugă sunt alternativa perfectă. Nu trebuie să îți faci griji nici pentru vecinul care pune muzică prea tare sau că cineva claxonează insistent în parcare, aproape toți vor fi plecați.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *