logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Yoga de dimineață

De ce ar trebui să practicăm yoga dimineață

Sigur că cel mai bine pentru tine este să găsești acel lucru care te face să te simți bine, fericit și împlinit. Multe persoane ne recomandă în ultima vreme tot mai mult să practicăm yoga, în timpul dimineții, imediat ce ne trezim. De ce ar trebui să facem acest lucru? Dimineața poate fi un moment de liniște când nu suntem atât de distrași. Ne reglăm starea de spirit, alungăm gândurile negative sau le transformăm în gânduri pozitive, crește energia fizică și rezistența. În plus, modul în care ne pregătim trupul și mintea încă de dimineața devreme ne ajută să facem față unui posibil disconfort care poate apărea pe parcursul zilei. Yoga ne poate ajuta să facem toate aceste lucruri. Să ne limpezim mintea și să ne pregătim mai bine pentru o nouă zi.

Începe ziua în forță

Este interesant de știut că unele poziții yoga sunt creatoare de energie. Altele sunt menite să ne calmeze, astfel încât veți începe să cunoașteți ce exerciții trebuie să faceți în funcție de starea de spirit și de momentul zilei. În plus, exercițiile yoga de dimineață sunt revigorante. Pozițiile din picioare cresc rezistența corpului și va conferă putere. În plus, ajută la eliberarea tensiunii din corp și la detoxifierea organismului.

Yoga ca o rutină zilnică

Practicați yoga în fiecare dimineață, astfel, în curând aceasta va deveni o rutină zilnică, ce își va găsi cu ușurință locul în ziua întreagă atât de ocupată. Dacă nu aveți un program bine stabilit pentru a practica yoga dimineața, este posibil să fiți delăsător și să nu faceți exercițiile corespunzător. De aceea, specialiștii recomandă să practicați yoga în fiecare dimineață, la aceeași oră. Obiectictivul trebuie să fie mereu același: să începeți ziua în forță, în formă, încrezător și gata pentru orice.

Chiar și o sesiune scurtă este foarte benefică

În diminețile în care simțiți că nu aveți timp să faceți yoga, este indicat măcar să Salutați Soarele, pentru a obține energia de care aveți nevoie. Salutarea Soarelui este considerată mama tuturor pozițiilor yoga și este concepută pentru a trezi mintea și corpul întreg la viață. Include aproape fiecare element al unei practici complete. Cu exerciții simple de respirație, îndoire, flexare, va veți simți că nou și pregătit pentru ceea ce urmează. Repetați Salutarea Soarelui de 8-10 ori și va veți umple de energie încă de la prima oră a dimineții.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.