Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ziua Adevărului – 7 iulie

Haideți să ne imaginăm pentru câteva minute cum ar fi dacă toate lumea ar respecta Ziua Adevărului și nu ar mai spune absolut nicio minciună timp de 24 de ore. Cel mai probabil, lucrurile s-ar destabiliza puțin din punct de vedere social, nu-i așa? Ne-ar fi foarte greu să ne revenim când am afla că, de fapt, prietenii noștri nu ne agrează deloc coafura, că noii pantaloni pe care i-am cumpărat ne fac să părem grași, că vorbim prea tare în public sau că, de fapt, glumele noastre super-amuzante pe care le spunem în grupul de prieteni sunt printre cele mai jalnice din lume și ceilalți râd din milă.

Vă mai întrebați de ce până în acest moment nu ați mai auzit de Ziua Adevărului? Simplu. Pentru că oamenii vor să se ferească de problemele asemănătoare cu cele descrise mai sus. Oricum, cred că ar fi interesant ca această zi să fie într-adevăr sărbătorită și respectată. Până la urmă, avem la dispoziție restul anului ca să uităm lucrurile mai puțin plăcute pe care le auzim despre propria  persoană în această zi.

Știu deja că nu vă surâde ideea, așa că trec la următoarea sărbătoare de astăzi: Ziua Ciocolatei. Da, sună mai bine decât Ziua Adevărului. Astăzi puteți savura orice cantitate de ciocolată vă lasă bugetul sau planul de dietă, fără să vă simțiți vinovați în niciun fel. Cum altfel poți celebra Ziua Ciocolatei decât prin consumul unei cantități industriale din acest delicios desert?

Iar după ce terminați de savurat ciocolata, îndreptați-vă atenția spre iertarea cuiva care v-a greșit în trecut, pentru că tot azi se mai sărbătorește și Ziua Iertării. Astăzi se împlinesc 20 de ani de când această zi a fost sărbătorită pentru prima dată. Se spune că oamenii care iartă sunt mai fericiți și mai sănătoși decât cei care țin ură față de semenii lor. Nu uitați, cu cât sunteți mai fericiți și mai sănătoși, cu atât puteți mânca mai multă ciocolată, așa că,măcar astăzi, faceți efortul de a-i ierta pe ceilalți.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *