Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ziua care marchează jumătatea anului – 1 iulie

Data de 1 iulie poată numele de Ziua care marchează jumătatea anului, astăzi fiind cea de-a 182-a zi din an. Ar trebui să ne luăm un scurt moment de pauză și să ne gândim la tot ceea ce ne-am propus pentru anul acesta și ce am reușit să realizăm până acum. Timpul nu este încă pierdut, și până la sfârșitul anului ne putem redresa, chiar dacă prima parte a acestuia nu a fost tocmai reușită.

Este un moment potrivit pentru a ne face nou planuri în legătură cu ceea ce vrem să facem în continuare, pentru că mai avem încă șase luni în care putem realiza ceva care chiar să conteze pentru noi și pentru cei din jurul nostru, totul este să avem voință și dorință de a reuși.

Tot azi iubitorii de înghețată trebuie să afle că se sărbătorește Ziua aromelor creative de înghețată. Dacă aveați de ceva timp în gând să vă creați propria aromă de înghețată acum este momentul cel mai potrivit. Puteți încerca aproape orice fruct sau cremă pentru a realiza înghețata visurilor voastre.

Ziua internațională a glumelor este și ea celebrată în această zi. Este șansa ta să înveselești lumea din jurul tău cu glumele pe care le știai deja sau le-ai învățat recent.

Oamenii au nevoie de câte o mică doză de râs și cei care reușesc să facă acest lucru pentru semenii lor de obicei sunt apreciați și iubiți. Nu trebuie să exagerezi și cel mai bine ar fi să folosești bancuri, glume și povești amuzante care nu implică persoane cunoscute de tine sau de partenerii tăi de conversație.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *