Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ziua Părinților – 27 iulie

Da, astăzi nu este vorba despre Ziua Mamei sau despre cea a tatălui, ci despre Ziua Părinților. Astăzi aveți ocazia de a vă arăta recunoștința și admirația pentru oamenii care v-au crescut, care v-au suportat toate toanele și care v-au sprijinit atât de mult în viață. Deși această recunoștință ar trebui arătată zilnic, mulți dintre noi nu o facem. Așa că azi este ziua potrivită pentru o ciocolată mamei și pentru o bere tatălui. Sau pentru orice altceva considerați voi că se potrivește.

Ziua Picioroangelor se celebrează tot astăzi. Știți ce sunt acelea picioroange, nu-i așa? Cu siguranță le-ați avut sau le-ați improvizat în copilărie, din dorința de a părea la fel de înalți ca adulții. Ei bine, astăzi aveți ocazia de a aluneca ușor în copilărie și de a vă comporta la fel ca atunci. Căutați o pereche de picioroange și distrați-vă cu prietenii, pentru că de ce nu? Atenția la accidentări însă, pentru că Ziua Picioroangelor va trece, dar de picioare aveți nevoie toată viața.

Tot astăzi mai celebrăm și Ziua Plantelor de Casă. Dacă sunteți pasionați de grădinărit sau pur și simplu vă plac plantele și aveți câteva prin casă, azi e ziua în care să vă arătați dragostea față de ele. Dacă nu sunteți însă foarte prinși de farmecul plantelor, azi măcar udați-o pe cea din cameră care mai are un pic și moare, dacă n-a murit deja. Sigur aveți una, nu?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *