Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Animeyed – lumea cu ochi de animale

Un fotograf ungar, Flóra Borsi, a inițiat un proiect prin care realizează autoportrete artistice cu ochi de animale. Aceste autoportrete sunt diferite, însă, față de ceea ce vezi în mod obișnuit. Flóra manipulează fotografii pentru a-și realiza operele de artă. Aceasta reușește să creeze asemenea chipuri interesante cu ajutorul programelor de editare foto precum Photoshop.

În cel mai nou proiect al său, intitulat Animeyed, Flóra folosește ochii unor animale  pentru a reprezenta legătura strânsă dintre om și natură. În cele ce urmează poți vedea autoportretele create de aceasta.

În afara acestuia, Flóra a mai inițiat câteva proiecte fotografice cu tematice, printre care putem menționa Stockify, în cadrul căruia artista a desfigurat persoanele portretizate, pentru a obține rezultatul opus celui din lumea modei, unde toate retușurile se îndreaptă spre perfecțiune.

Poți vedea și restul proiectelor acesteia, vizitând site-ul ei oficial sau pagina de Facebook.

Ochi de iepure

ochi de iepureSursă foto: Flora Borsi

Ochi de pisică

ochi de pisicaSursă foto: Flora Borsi

Ochi de șarpe

ochi de sarpeSursă foto: Flora Borsi

Ochi de porumbel

ochi de porumbelSursă foto: Flora Borsi

Ochi de pește 

ochi de peste teposSursa foto: Flora Borsi

Ochii peștișorului auriu 

ochi de pestisor auriuSursa foto: Flora Borsi

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *