logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinema în luna noiembrie

sala-de-cinema

Filmele din luna noiembrie se anunță a fi în mare parte comedie, însă ai parte și de acțiune, thriller și mister. Iată care sunt cele mai interesante filme din luna care urmează:

Doctor Strange

Benedict Cumberbatch ia rolul doctorului Stephen Strange, un neurochirurg care descoperă că realitatea sa nu este singura realitate care există și se îmbarcă într-o călătorie mistică ce-i va schimba viața. Pelicula face parte din universul Marvel și își face debutul în cinematografe în 4 noiembrie.

Trolls

Trolii sunt niște creaturi pașnice și fericite, conduse de Poppy (Anna Kendrick). Ei sunt jucăuși și fără griji….mai puțin Branch (Justin Timberlake), cel mai morocănos dintre troli. Atunci când pericolul le iese în cale, Poppy și Branch trebuie să îi salveze pe ceilalți de cel mai mare dușman al lor. Animația are premiera în cinematograf în 4 noiembrie.

Hacksaw Ridge

Un film în regia lui Mel Gibson, Hacksaw Ridge e o poveste de război. De fapt, e povestea unui erou de război, soldatul Doss, care a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, fără să folosească nicio armă. Pelicula este bazată pe o poveste adevărată și poate fi vizionată în cinema din 4 noiembrie.

Shut In

Thriller-ul psihologic „Shut In” are premiera în România pe data de 11 noiembrie și spune povestea unei femei, psiholog și mamă, care încearcă să dea de cap dispariției misterioase a unui copil.

Florence Foster Jenkins

Florence Foste Jenkins (Meryl Streep) a visat dintotdeauna să devină cântăreață. Vocea nu a ajutat-o foarte mult, însă ambiția acesteia a fost suficient de mare încât să o transforme pe Florence într-un fenomen muzical. O poți asculta și tu, în timp ce-i vizionezi povestea, în cinema din 11 noiembrie.

Arrival

Când planeta noastră e invadată de o specie extraterestră, armata o recrutează pe Louise Banks, una dintre cei mai buni lingviști din lume, pentru a încerca să comunice cu extratereștrii. Poți afla ce se întâmplă în cinematografe, din 11 noiembrie.

Nocturnal Animals

Amy Adams ia rolul unei patroane de galerie de artă care primește o carte scrisă de fostul ei soț. Romanul se numește „Animale Nocturne” și îi este dedicat. O fi acesta un act de răzbunare? O amenințare? Găsești răspunsul în cinematografe, începând cu 18 noiembrie.

Snowden

NSA supraveghează în mod ilegal, toate metodele de comunicare ale publicului. Când descoperă acest lucru, Edward Snowden, distribuie presei cele mai secrete tehnici de supraveghere folosite, sub forma unor documente secrete. Urmărește-i în sălile de cinema din 18 noiembrie.

Fantastic Beasts and where to find them

Înainte ca Harry Potter să se nască, Newt Scamander, un vrăjitor scriitor, a vizitat New York-ul și comunitatea vrăjitorilor de aici. Acesta scrie cartea pe care micul Harry Potter o va citi în Hogwarts, 70 de ani mai târziu. Poți păși în lumea magică începând cu 18 octombrie.

Inimi cicatrizate

https://www.youtube.com/watch?v=KiQFxqdu8so

Emanuel își petrece timpul într-un sanatoriu, suferind de tuberculoză osoasă. Acolo, se îndrăgostește de o pacientă. Filmul narează încercările acestora de a-și trăi viața, în timp ce corpul fiecăruia se degradează. Poți afla povestea lor în cinematografe din 18 noiembrie.

Bad Santa 2

Comediile de Crăciun au un farmec aparte. Este și cazul lui „Bad Santa 2” care urmărește aventurile unor hoți deghizați în personaje de Crăciun. Te poți amuza alături de aceștia în cinematografe din 25 noiembrie.

Moana

https://www.youtube.com/watch?v=iAmI1ExVqt4

O nouă prințesă se alătură lumii Disney. Moana vine din Hawaii și alături de demizeul Maui (Dwane Johnson), vor salva insulele exotice de un mare pericol. Filmul de animație va fi disponibil în cinematografe din 25 noiembrie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *