logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinema în octombrie

sala-de-cinema_33785800

Luna octombrie este luna terorii în cinematografe, dat fiind că se apropie Halloween-ul, cea mai înfricoșătoare sărbătoare americană. Cu toate acestea, în această lună poți viziona și câteva comedii, filme de acțiune și chiar un film de animație.

Hoți de geniu / Masterminds

Ce se întâmplă când un om care transportă bani în mașini blindate primește o idee bună? Răspunsul e simplu: organizează unul dintre cele mai mari jafuri bancare din SUA, din toate timpurile. David Ghantt (Zach Galifianakis) iese dintr-o viață plină de rutină când colega lui de serviciu Kelly (Kristen Wiig) îl ademenește în marele plan de a jefui compania pentru care lucrează. Planul este pus la punct de Steve (Owen Wilson) și totul ia o întorsătură amuzantă. Poți viziona această peliculă în cinematografele din România începând cu 7 octombrie.

Fata din tren / The Girl on the Train

Bazat pe romanul omonim scris de Paula Hawkins, filmul prezintă acțiunea din perspectiva lui Rachel, o femeie care, în urma divorțului, a început să bea cam mult și care călătorește zilnic cu trenul pe lângă zona în care locuia cu soțul ei. În călătoria ei, ea admiră un cuplu care locuiește în apropiere de fosta ei casă, imaginându-și viața lor perfectă. Totul până când Megan, femeia din cuplul urmărit de Rachel, dispare, iar lucrurile iau o întorsătură spre rău. Suspansul se încheie în 7 octombrie, când filmul are premiera în cinematografele din țară.

Două lozuri

Inspirată din opera lui Ion Luca Caragiale, lungmetrajul regizat de Paul Negoescu, spune povestea a trei bărbați care câștigă la loto, dar pierd biletele. Cei trei, interpretați de Dorian Boguță, Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, pornesc într-o aventură să găsească biletele de loterie, pe care le-au pus într-o borsetă ce le-a fost furată. Comedia are premiera în cinema în  7 octombrie.

Inferno

Inferno continuă seria cărților scrise de Dan Brown, precedat de Codul lui Davinci. În ecranizarea acestuia, profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) revine în acțiune pentru a descifra misterul Infernului lui Dante și pentru a stopa eliberarea unui virus care ar putea elimina mai bine de jumătate din populația lumii în doar câteva zile. Poți vedea acest film în cinematografe începând cu 14 octombrie.

Kubo și lăuta magică / Kubo and the Two Strings

https://www.youtube.com/watch?v=p4-6qJzeb3A

Kubo este copilul unui samurai legendar, care duce o viață normală, până când totul este dat peste cap de pericole din trecutul tatălui său. Pentru a reuși să supraviețuiască, Kubo trebuie să treacă printr-o serie de aventuri și să găsească vechea armură a tatălui său. Filmul de animație este disponibil în cinematografe începând cu 14 octombrie.

Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată! / Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher (Tom Cruise) se întoarce pentru a-și salva numele și să îi facă pe cei rău să plătească. El descoperă un secret care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna. Urmărește-l în cinematografe din 21 octombrie.

Avertizarea 3 / Rings

O legendă urbană zicea că există un video care te omoară la 7 zile după ce l-ai vizionat. Acel video este descoperit de Julia, după ce prietenul ei Holt devine obsedat de povestea respectivă. Doar că de această dată, Samara se întoarce mai puternică, iar nimeni din întreaga lume nu e în siguranță. Vizionează acest film horror pre riscul tău, în cinematograve din 28 octombrie.

The Accountant: Cifre Periculoase / The Accountant

Christian Wolff (Ben Affleck) este un geniu al numerelor. El devine contabil pentru cei mai periculoși oameni din lume, însă, când forțele de ordine se apropie de a-l prinde, el încearcă să pară un contabil normal și ia un client legitim: O companie de robotică. Problema apare atunci când descoperă o discrepanță de milioane de dolari în acte și devine implicat în acțiuni periculoase. Poți viziona acest film în sălile de cinema din țară începând cu 28 octombrie.

Camera Terorii / The Disappointments Room

Când o familie se mută într-o casă veche, într-o locație cel puțin stranie, lucrurile sigur nu iau o întorsătură frumoasă. Dana (Kate Beckinsale) descoperă că există o cameră încuiată în podul casei, cameră care nu există în planurile casei. Camera Terorii e o peliculă bazată pe evenimente reale și poate fi vizionată în cinematografe începând cu 28 octombrie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *