Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
popcorn-la-cinema
popcorn-la-cinema

Ce poți vedea la cinematografe în luna mai?

Luna mai aduce în cinematografe multe filme de aventură, perfecte pentru cei ce iubesc acest gen. Poveștile clasice revin la viață, iar eroii scot la suprafață aventuri incredibile. Desigur, nici iubitorii de comedii și cei de thrillere nu sunt uitați. Dacă vrei să știi ce filme se lansează în cinematografe în luna mai, citește în continuare.

Guardians of the Galaxy Vol. 2/ Gardienii Galaxiei Vol. 2

Star-Lord (Chris Pratt) și Gardienii Galaxiei se întorc în apărarea Universului, ascultând „Caseta Șmecheră #2”. Descoperă aventurile prin care trece echipa, începând din 5 mai în sălile de cinema.

The Circle

Mae (Emma Watson) începe să lucreze pentru cea mai mare firmă de tehnologie din lume, numită The Circle (Cercul).  Ea descoperă cum afectează această tehnologie viața de zi cu zi. Și tu poți afla, începând din 5 mai, în cinematografe.

Alien: Covenant

Echipajul navei spațiale Covenant pornește spre colonizarea unei noi planete locuibile, în celălalt capăt al galaxiei. Odată ajunși acolo, ei observă că planeta este deja locuită și se luptă să supraviețuiască. Urmărește deznodământul poveștii începând cu 12 mai în cinematografe.

March of the Penguins / Marșul Pinguinilor – Chemarea misterioasă

Dacă ești tentat să vezi un documentar în cinematografe, Marșul Pinguinilor poate fi exact ceea ce ai nevoie. Lungmetrajul urmărește călătoria pinguinilor în sălile de cinema, începând cu 19 mai.

King Arthur: Legend of the Sword / King Arthur: Legenda sabiei

Povestea Regelui Arthur și a sabiei Excalibur, extrasă de acesta din piatră, este una care a fascinat generații întregi.  E timpul să te lași și tu fascinat de aceasta, în timp ce o urmărești în sala de cinema, din 19 mai încolo.

Snatched / Prizoniere de vacanță

Ce se întâmplă când plănuiești o vacanță în America de Sud cu iubitul tău și apoi afli că v-ați despărțit? O iei pe mama, vă distrați și totul e ok, până când sunteți răpite. Asta s-a întâmplat când Emily (Amy Schumer) și mama ei au călătorit într-o țară Latin-Americană. Alfă cum scapă ele din încurcătură și distrează-te de aventura acestora, începând din 19 mai.

How to be a Latin Lover / Cum să fii amantu’ la femei

Maximo (Eugenio Derbez) și-a împlinit visul de a fi un adult care nu trebuie să muncească pentru bani. De fapt, el muncește, însă nu în modul … convențional. Sora sa, Sara (Salma Hayek) are o altă părere. După ce căsătoria lui cu o femeie bogată se destramă, el trebuie să se mute cu sora lui pentru a supraviețui. Urmărește viața amuzantă a acestora și modul în care interacționează, în cinematografe, din 19 mai.

The other side of Hope / Cealaltă parte a speranței

Cealaltă parte a speranței spune povestea unui bărbat care caută azil politic în Finlanda. În timp ce încearcă să se obișnuiască cu noua sa viață, el se împrietenește cu alți refugiați din zonă. Pelicula este una de festival, care poate fi văzută în cinematografele românești începând cu 19 mai

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales / Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

Căpitanul Jack Sparrow se întoarce pe marile ecrane într-o nouă aventură. Răzbunarea lui Salazar îl ia puțin prin surprindere iar aventura de care are parte el și prietenii lui, e cel puțin amuzantă. Te poți distra alături de ei, urmărind povestea în sălile de cinema, începând cu 26 mai.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *