logo
Generic filters
Exact matches only

Povestea minionilor

Sursă foto: dreamstime.com

În toate magazinele și pe toate ecranele găsești niște creaturi galbene cu un aspect inocent. Minionii sunt poate cele mai cunoscute caractere animate. Totuși, care este povestea lor?

Pierre Coffin este regizorul care a adus minionii în fața publicului. Prima oară a reușit asta în 2010, când a apărut ”Despicable Me”. Micuțele creaturi jucau rolul unui personaj colectiv, secundar. Ei sunt servitorii lui Gru, un malefic personaj. Acesta din urmă este pus într-o situație nouă, când trei fetițe de la un orfelinat îl văd ca pe un posibil tată. Aici planurile înspăimântătoare a lui Gru încep să fie împiedicate de grija pe care el trebuie să le-o poarte fetelor.

minions_60350956

Sursă foto: dreamstime.com

În 2013, minionii recidivează. ”Despicable Me 2” îi aduce din nou în postura de servitori a lui Gru, doar că maleficul personaj devine unul bun. El încearcă să fie un tată cât mai bun pentru cele trei fete (Agnes, Edith și Margo). Cea mai mică dintre ele, Agnes, are câteva replici cu care atinge sensibilitatea fiecăruia dintre cei care privesc pelicula.

Succesul pe care l-au avut minionii a avut ca urmări un nou film în care ei au apărut, în 2015. Doar că de aceasta, trei dintre ei sunt individualizați. Kevin, Stuart și Bob sunt cei trei minioni al căror parcurs este urmărit. Ei încearcă să devină niște lideri ai grupului de creaturi galbene și pornesc într-o călătorie plină de umor. Ei reprezintă diferite tipuri umane, Kevin fiind liderul, tipul serios. Stuart este adolescentul leneș și rebel, iar Bob copilul carismatic.

Ce îi face să fie așa de apreciați? Cu siguranță, umorul. Ei se amuză din orice. De la bulele aerului dintr-un recipient mai mare cu apă, până la o spânzurătoare la care sunt supuși. Pe lângă asta, limbajul îi individualizează. Ei comunică printr-o limbă pe care o înțelege toată lumea, prin cuvinte simple, venite din diferite zone. Acțiunile pe care ei le fac stârnesc amuzamentul tuturor. În ultimul film, Stuart are o atracție pentru hidranții galbeni. Comun minionilor mai este că sunt înnebuniți după banane. Doar că ei pot vedea banane în orice alt obiect galben.

Așadar, știm despre povestea minionilor că a început în 2010. Cât va mai continua? Rămâne de văzut.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *