logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Diferența dintre bărbați și băieții mari

Poate că aceste două categorii arată la fel dacă privim din punct de vedere fizic , însă din punct de vedere comportamental și psihic sunt destul de multe diferențe.

Un bărbat adevărat știe cum să se poarte în societate, are maturitate în gândire și știe ce vrea de la viață. Nu mai este „băiatul mamei” și este în stare să ia decizia cea mai bună pentru el. O altă caracteristică este independența de care dă dovadă în cele mai multe cazuri. Dacă greșește își asumă acest lucru și nu dă vina pe alții. Stabilitatea financiară este foarte importantă pentru el deoarece își dorește să nu fie condiționat de nimeni atunci când vrea să întreprindă o acțiune. Nu îi este teamă de responsabilități și de multe ori are curajul să iasă în față pentru a se ocupa de acestea.

În ceea ce privește relația de dragoste, el nu se va uita neapărat la cât de frumos arată femeia de lângă el pentru că este conștient că frumusețea e trecătoare, ci se uită mai degrabă la alte caracteristici, precum ceea ce are în cap femeia respectivă, dacă îl iubește cu adevărat, comportamentul ei de zi cu zi și multe alte lucruri. Oferă siguranță jumătății sale și atunci când începe o relație își dorește ca aceasta să fie cât mai serioasă

Un băiat mare are o altfel de filozofie de viață. De obicei nu te poți baza prea mult pe el, fiind un pic iresponsabil. De cele mai multe ori depinde de banii părinților sau poate a avut norocul să se nască într-o familie înstărită. Rareori are curajul să ia decizii în nume propriu și nu este foarte matur în gândire. Poate încă mai locuiește cu părinții pentru că nu are curajul să se despartă de familia care îi oferă totul pe tavă. Nu vrea să dea piept cu greutățile vieții, așadar încearcă pe cât posibil să scape de responsabilități.

În ceea ce privește relațiile de dragoste, nu este prea stabil și de obicei nu caută să aibă o relație serioasă, mai mult din frica de a avea responsabilități. Imaturitatea de care dă dovadă de cele mai multe ori îl face să aibă probleme în dragoste și e posibil ca atunci când se va maturiza să regrete sincer perioadele acelea în care nu prețuia ceea ce are cum trebuie.

Poți fi tânăr și matur în gândire sau mai în vârstă și imatur, astfel că este destul de greu de categorizat acest tip de persoană, însă ceea ce trebuie spus aici este că puțină maturitate în gândire nu strică niciodată.

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.