logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cât de compatibili sexual sunteți?

În fiecare cuplu trebuie să existe acel ceva care vă atrage unul de altul din punct de vedere fizic și care vă face să nu vă gândiți la nimic altceva decât apropierea celuilalt. E vorba despre scânteia care aprinde o relație și care arde inepuizabil. Nu toate cuplurile însă experimentează așa ceva, din păcate.

Unul dintre motivele pentru care s-ar putea ca atracția fizică să nu existe într-un cuplu este și incompatibilitatea sexuală. La fel ca multe alte lucruri, compatibilitatea sexuală este dictată de zodiile fiecăruia.

Mai jos vei găsi o enumerare a 4 cupluri de zodii care trăiesc din plin bucuria compatibilității sexuale. Vezi dacă tu și partenerul tău vă numărați printre ele.

1. Gemeni – Fecioară

Aceste zodii au mai multe puncte comune în ceea ce privește  trăsăturile de personalitate. Sexul nu este pentru niciuna dintre cele două zodii o prioritate, motiv pentru care se înțeleg de minune în dormitor, sunt de acord asupra multor lucruri și se potrivesc foarte bine între așternuturi. Nu sunt necesare multe compromisuri, motiv pentru care compatibilitatea lor sexuală este una dintre cele mai bune.

2. Taur – Săgetător

Dacă faci parte din una dintre aceste zodii știi prea bine că principala trăsătură care te caracterizează când vine vorba de relațiile sexuale este pasiunea. Ei bine, pasiunea este ceea ce Taurii și Săgetătorii au în comun, iar acest lucru îi aduce mai aproape și le permite o viață sexuală foarte activă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

3. Scorpion – Pești

Aceste două zodii împart creativitatea și nebunia, motiv pentru care plictiseala în viața lor sexuală nu poate să apară niciodată. Mereu au grijă să aducă lucruri noi între așternuturi și să inoveze cât mai mult relația sexuală. Aceste lucruri ajută enorm la stabilirea unei compatibilități foarte bune în pat.

4. Berbec – Leu

Combinația dintre cele două este una explozivă, ducând la partide de sex intense, pline de pasiune și senzualitate. Actul sexual este foarte important pentru fiecare dintre ei și niciunul nu se mulțumește cu jumătăți de măsură. Berbecul și Leul sunt cel mai compatibil cuplu din punct de vedere sexual.

Citește și despre compatibilitatea grupurilor zodiacale.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *