logo
Search
Generic filters
Exact matches only

13 lucruri interesante despre astrologie

Atunci când vorbim despre astrologie și horoscop trebuie să știm că există foarte mulți cititori în întreaga lume. Precum orice lucruri care generează un interes major,  și acest domeniu are o fațetă mai puțin cunoscută și totuși interesantă.

Dacă vă place acest domeniu al astrologiei poate că ar fi bine să știți că:

1. Statistica spune că aproximativ 75% dintre cititorii de horoscop sunt de sex feminin.

2. O treime dintre americani cred în horoscop, iar numărul acestora este în creștere.

3. Dacă se caută cuvântul „astrologie” pe motorul de căutare Google vor apărea aproximativ 2 milioane de rezultate.

4. După ce președintele american Ronald Reagan a fost împușcat, soția sa a angajat un astrolog pentru a-i prezice viitorul.

5. În anul 1999, astrologia și horoscopul era cele mai căutate cuvinte de pe internet conform site-ului searchterms.com .

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

6. Se spune că Adolf Hitler a avut un astrolog personal cu care se consulta atunci când lua o decizie. De asemenea, există zvonul că o femeie astrolog din Germania pe nume Elsbeth Ebertin, a prezis ascensiunea acestuia încă din anul 1924, după ce a interpretat astrograma lui natală.

7. În Statele Unite ale Americii există aproximativ 8000 de astrologi profesioniști.

8. Astrologia a apărut înaintea astronomiei. Prima dintre ele este considerată a fi atât știință cât și artă, datorită faptului că utilizează matematica, dar și pentru că rezultatele trebuiesc transpuse în cuvinte.

9. Astrologii spun că Luna are același efect asupra oamenilor precum cel pe care îl are asupra oceanelor, datorită faptului că organismul uman este în proporție de aproximativ 75% format din apă.

10. Cel mai faimos astrolog din lume a trăit acum câteva sute de ani și a purtat numele de Nostradamus. Se spune că el a prezis începerea celui de-al Doilea Război Mondial, asasinarea lui președintelui american J.F. Kennedy sau atacul terorist care a avut loc la World Trade Center.

11. Majoritatea horoscoapelor nu spun aproape niciodată același lucru, indiferent pe cât de multe site-uri sau reviste ne-am uita.

12. La început termenul de Zodiac era folosit pentru a desemna un calendar agricol.

13. În Statele Unite ale Americii, această industrie generează în fiecare an aproape 100 de milioane de dolari pentru cei implicați în scrierea horoscoapelor, mai ales a celor personalizate.

Astrologia este într-o puternică dispută cu știința și cu religia pentru că are destul de multe lucruri care nu sunt în concordanță cu celelalte două.

Tu crezi că astrologia este mai mult o știință sau o artă?

Citește și despre ce zodie te reprezintă în zodiacul egiptean.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *