Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

4 zodii cu instinct maternal bine dezvoltat

Aproape toate femeile au o slăbiciune față de copii și aproape toate își doresc să aibă unul sau mai mulți copii la momentul potrivit. Cu toate că acest instinct maternal este prezent în fiecare femeie, în cazul unora se manifestă mult mai puternic. De obicei, acestea devin mame tinere (din proprie dorință) și sunt foarte atașate de copiii lor.

Astrologia ne poate spune, pe baza trăsăturilor de caracter ale semnelor zodiacale, care sunt zodiile cu un instinct maternal foarte bine dezvoltat.

1. Capricorn

Mama Capricorn pune un mare preț pe familie. Urmată de carieră, întemeierea unei familii este principala ei prioritate în viață. Interesul și afecțiunea față de copii se manifestă încă de la o vârstă fragedă, ea fiind mereu atrasă de cei mici.

2. Pești

Femeia Pești își exprimă instinctul maternal încă din copilărie, dacă în jurul ei există frați mai mici sau copii de care să aibă grijă. La maturitate ea va căuta să-și întemeieze o familie cât mai repede, dar nu înainte de a găsi persoana potrivită, alături de care să știe că poate să înfrunte provocările părintești.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

3. Rac

Sensibilitatea și atașamentul față de familie manifestate de această zodie fac din femeile Rac niște mame extrem de atașate de copiii lor. Dorința de a avea copii dăinuie toată viața și le chinuie îngrozitor pe cele care nu au această posibilitate. Dacă, din varii motive, femeia Rac nu poate avea copii, sunt mari șanse să adopte.

4. Vărsător

Mama Vărsător are întotdeauna planuri mari pentru copiii ei, dar știe foarte bine să nu preseze acolo unde nu există pasiune pentru ceva anume. Dragostea față de copii este adânc înrădăcinată în ființa ei, iar cei mici îi vor simți dragostea la fiecare pas.

Te regăsești în zodiile de mai sus?

Citește și despre cele 4 zodii care se supără ușor.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *