logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cadouri de Crăciun în funcție de zodie

Imediat vine Crăciunul și probabil că mai toată lumea a început să cumpere cadouri pentru cei dragi. Majoritatea dintre noi speră să nu dea greș în alegerea lor, așadar de ce să nu lăsăm astrele să ne spună despre ce alternative am avea în funcție de zodie?

Berbec. Nativilor din această zodie le place să facă sport așadar ai putea să te uiți după echipament sportiv, poate chiar ceva de sezon. Nu uita că acestora le place să fie mereu primii, așadar le poți lua un cadou unic, care poate fi chiar inutil, atât timp cât numai ei au în posesie un astfel de lucru. O activitate precum paintball-ul le-ar prii de minune în această iarnă.

Taur. Bijuterii, o carte cu rețete exotice, accesorii pentru mașină sau orice altceva care să fie pe placul firii lor înclinate spre lux, eleganță și spirit practic. Le place și mâncarea fină așadar le poți face și ceva bun de mâncare pentru că vor aprecia cu siguranță gestul.

Gemeni. Nu uita de personalitatea lor duală. Poți alege un joc video sau o consolă, un instrument muzical sau o carte care să trateze un anumit subiect diferit față de modul în care este tratat normal. Un set de boxe/căști de calitate sau un Ipod sunt și ele o opțiune bună pentru nativii din această zodie.

Rac. Un aparat de masaj sau poate chiar o ședință la SPA alături de un masaj reconfortant cu siguranță că le va umple inima de bucurie Racilor de pretutindeni. Printre pasiunile lor se numără de cele mai multe ori gătitul, așadar o unealtă de bucătărie de calitate va fi un cadou bun pentru ei.

Leu. Au de obicei o tendință spre megalomanie, așadar este posibil să trebuiască să cheltui un pic mai mulți bani pentru a-i impresiona. Un diamant Swarovski pentru doamne și domnișoare, va merge direct la sufletul lor. Un abonament la un centru de fitness sau SPA, o invitație la un club exclusivist sau un set de poze cu el/ea s-ar putea să fie îndeajuns pentru a-i câștiga recunoștința.

Fecioara. O carte care să îl/o ajute să își organizeze marile planuri poate fi o algere bună. Acești nativi sunt firi practice așadar va trebui să te gândești un pic mai mult înainte de a lua un cadou dacă îți dorești să îi impresionezi. Orice îi poate ajuta să devină mai organizați este un cadou grozav pentru ei. Apreciază și pasiunea pusă în lucrurile handmade, așadar dacă ai un pic de talent și imaginație nu mai sta pe gânduri.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță. Le place orice cadou legat de frumusețe și de îngrijirea corpului, iar cu cât primesc mai multe cadouri cu atât sunt mai fericiți. Te poți uita și după câteva lucruri care să îi ajute la decorarea casei, cum ar fi niște candele frumoase sau niște rame foto. Muzica buna este un alt lucru după care se dau în vânt.

Scorpion. Scorpionilor le plac misterele așadar le poți cumpăra o carte de acest gen. Ai grijă să fie greu de găsit/despachetat pentru a-i mări curiozitatea la maxim. Este pasionat și de exoteric deci te poți uita și la niște cărți de tarot sau orice altfel de lucru asemănător.

Săgetător. Sunt mari amatori de aventuri și călătorii deci le poți cumpăra ceva care să îi ajută în această activitate. De asemenea, le place să învețe deci orice fel de carte este bună pentru ei. Dacă ai ocazia să îi inviți la un spectacol mai neobișnuit vor aprecia foarte mult cadoul tău.

Capricorn. Este cel mai practic semn din horoscop deci va trebui să vii cu un cadou care să fie util. Sunt destul de perfecționiști așadar ai grijă să împachetezi cum trebuie cadoul. Le poți lua niște îmbrăcăminte de iarnă sau le poți găti o cină delicioasă, dar simplă. Nu le plac surprizele, așadar nu te gândi să faci o petrecere surpriză sau ceva de genul acesta.

Vărsător. Nativii din această zodie au un simț fin al umorului și sunt pasionați de artă, de cultură, modă și de lucruri neobișnuite. Le poți dărui chiar și un bilet la teatru sau la un concert și ei îți vor fi recunoscători.

Pești. Cei care fac parte din această zodie sunt niște visători și niște sentimentali. Câteva poze cu familia sau cu cei dragi, sare de baie parfumată, bilete la un concert, bijuterii sau chiar o noapte romantică poate fi un cadou perfect pentru orice nativ din pești.

Tu ce ai de gând să le dăruiești de Crăciun nativilor tăi dragi?

Citește și despre cum se manifestă simțul umorului la fiecare dintre cele 12 zodii din horoscop.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *