Search
Generic filters
Exact matches only

Care este proverbul care îți caracterizează cel mai bine zodia?

Proverbele reflectă de cele mai multe ori anumite trăsături de caracter, care se pot regăsi de asemenea și în descrierile de personalitate pe care le face astrologia. Astfel, în funcție de zodia ta, ți se potrivește unul sau mai multe proverbe tradiționale românești. Le găsiți în lista de mai jos.

Berbec – Omul încăpățânat n-ascultă de niciun sfat

După cum vă dați seama, că doar vă cunoașteți pe voi înșivă, încăpățânarea este una dintre trăsăturile predominante ale  personalității Berbecilor. Aceștia nu ascultă de lumea din jur și sunt persoane de acțiune, care nu ezită să ia decizii, indiferent de consecințe.

Taur – Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard

Naivitatea nu este una dintre trăsăturile Taurilor. Aceștia știu să aprecieze lucrurile prețioase pe care le au, sunt persoane liniștite și iubitoare, care nu își asumă riscuri nefondate pentru că apreciază foarte mult stabilitatea.

Gemeni – Când de multe te apuci, mai pe toate le încurci

Gemenii au tendința de a se implica în foarte multe proiecte personale și de grup, datorită personalității lor pline de energie și curiozitate. Pentru că sunt persoane cu un bun simț organizatoric, se descurcă foarte bine, dar uneori lucrurile devin și foarte complicate.

Rac – Fiecare pasăre își iubește cuibul

Dragostea și atașamentul Racilor pentru stabilitate și familie este bine cunoscută.Datorită sensibilității și timidităților, aceștia nu își găsesc liniștea decât în mijlocul unui cămin confortabil și plin de dragoste familială.

Leu –Omul de onoare, doar o vorbă are

Oameni de cuvânt, onești și ambițioși, Leii își respectă întotdeauna promisiunile făcute. Au o încredere mare în ei înșiși și sunt realiști, ceea ce înseamnă că nu vor promite niciodată lucruri care știu că sunt imposibil de realizat.

Fecioara – Omul harnic, muncitor, de pâine nu duce dor

Așa cum afirmă și proverbul, Fecioarele sunt persoane foarte harnice, care se descurcă foarte bine atât cu responsabilitățile de acasă cât și cu cele de la servici. Mai mult decât atât, Fecioarele apreciază oamenii care muncesc alături de ele și nu se sustrag responsabilităților.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanța – Haina îl face pe om

Deoarece posedă un simț artistic deosebit de ascuțit, Balanțele știu să aprecieze tot ceea ce este frumos în jurul lor. Desigur, printre aceste lucruri se numără și vestimentația, pe care o preferă luxoasă și scumpă.

Scorpion – Cine iubește mult, pedepsește rău

Firi răzbunătoare, Scorpionii nu uită niciodată atunci când cineva îi trădează, indiferent de motiv. Chiar dacă în aparență ei par a fi iertători, nu fac decât să aștepte motivul să își obțină răzbunarea meritată.

Săgetător – Cugetul bun e cea mai moale pernă

Firi oneste și cumpătate, Săgetătorilor nu le face plăcere să se simtă vinovați de nimic, de aceea au grijă să nu îi deranjeze cu nimic pe cei din jur. Le place să aibă o conștiință curată, dar dacă sunt puși forțat în situații neplăcute, devin aroganți și agresivi.

Capricorn – Prudența este mama înțelepciunii

Capricornii nu sunt deloc persoane care să ia decizii pe moment, fără să analizeze în prealabil riscurile la care se expun și avantajele acelei decizii. Deoarece au scopuri mari în viața, Capricornii sunt foarte atenți la fiecare pas pe care îl fac în acea direcție.

Vărsător – Libertatea e mai de preț decât tot aurul din lume

Vărsătorii sunt persoane foarte sociabile, creative, curajoase și independente. Tocmai de aceea, ei prețuiesc foarte mult libertatea și urăsc constrângerile de orice natură, îndepărtându-se de persoanele care le impun anumite reguli.

Pești – Ușa deschisă pe oricine primește

Sociabilitatea și prietenia de care dau dovadă Peștii sunt calități predominante ale acestei zodii. Totodată sunt și aspectele personalității lor care îi fac niște gazde deosebit de ospitaliere și primitoare cu toți oaspeții.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *