Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce băutură ți se potrivește în funcție de zodie?

Ce e prea mult strică, dar cu toții ne bucurăm din când în când de o ocazională băutură. V-ați întrebat vreodată însă ce spune astrologia despre alegerea pe care o faceți? Conform specialiștilor, fiecare zodie are o băutură care se potrivește cu trăsăturile de caracter ale acesteia. Mai jos puteți afla care este băutura reprezentativă pentru voi, în funcție de semnul zodiacal sub care v-ați născut.

Berbec

Nativii Berbeci nu se dau în lături de la nimic provocator sau aventurier, astfel încât orice are caracter exotic îi atrage. Băutura reprezentativă a acestei zodii este cocktail-ul.

Taur

Taurilor le place viața bună și nu se zgârcesc când vine vorba de trăitul în stil mare. Pentru ei, băuturile fine precum whisky-ul sunt cele mai potrivite.

Gemeni

Firi sociabile, Gemenii sunt mereu înconjurați de prieteni, familie sau cunoștințe. De aceea, băutura care li se potrivește este berea, servită oricând, cu orice ocazie.

Rac

Racii sunt sensibili și foarte atașați de ce dragi. Apeciază foarte mult timpul petrecut cu familia sau momentele romantice cu partenerul, când cel mai bine se potrivește un vin roșu.

Leu

Leilor li se potrivește ginul, o băutură care merge mână în mână cu personalitatea lor caldă, iubitoare și deosebit de prietenoasă față de cei din jurul lor.

Fecioară

Nativii din această zodie nu sunt persoane extrovertite, care să atragă atenția asupra lor. De aceea, băuturile simple ca romul li se potrivesc cel mai bine.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Firi cumpătate, Balanțele nu au obiceiul de a exagera cu băutura. Din contră, nativii acestei zodii preferă băuturi ca Martini, pe care le savurează de-a lungul unei conversații mai lungi.

Scorpion

Pasionați, ușor irascibili și hotărâți, Scorpionii capătă o atitudine nepotrivită atunci când consumă alcool, însă băuturile fine precum scotch-ul li se potrivește de minune.

Săgetător

Nativii Săgetători nu sunt deloc pretențioși când vine vorba de băutură. Ei comandă de obicei ceva comun, ușor de găsit oriunde, precum lichiorul.

Capricorn

Capricornii sunt persoane responsabile, iar din acest motiv, nativii acestei zodii au întotdeauna grijă la ceea ce consumă. Lor li se potrivește vodca, dar nu în cantități exagerate.

Vărsător

Fire inovativă, dornică de senzații tari și deosebit de ambițioasă, Vărsătorul are grijă întotdeauna să se răsfețe din când în când cu tequila, o băutură care dă curaj și stimulează simțurile.

Pești

Peștii sunt oameni deosebit de sociabili și darnici cu cei din jur. Deseori, ei vor fi cei care fac cinste la prietenii apropiați. Băutura reprezentativă este coniacul.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări