logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele 3 zodii chinezești care vor avea noroc în dragoste în 2014

Anul acesta este considerat de către astrologia chineză ca fiind Anul Calului de Lemn, context care va aduce în prim-plan mari schimbări în ceea ce privește dragostea, pentru unele zodii. Anul Calului este caracterizat de o energie intensă și infantilă care ne poate purta pe aripile dragostei, dacă vom întâlni persoana potrivită.

Dintre cele 12 zodii chinezești, 3 vor fi foarte norocoase în dragoste în 2014, profitând de atmosfera romantică a acestui an. Verificați mai jos dacă vă încadrați în una dintre acestea, în funcție de anul în care sunteți născuți.

Iepure – 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Pentru Iepurii care nu se află într-o relație deja, 2014 va fi cu siguranță anul norocos pentru ei. Nativii acestei zone vor profita de faptul că acesta este un an prielnic întâlnirilor și ieșirilor sociale, iar personalitatea sociabilă a Iepurilor îi va aduce pe aceștia în centrul atenției.

De asemenea, horoscopul chinezesc prezintă în general o legătură între energia Calului și cea a Iepurelui, lucru care nu face decât să crească șansele în dragoste a acestuia din urmă. În general,  în 2014 toate relațiile Iepurilor vor avea succes, fie ele de prietenie sau familiale.

Pentru cei aflați în relații, 2014 e anul perfect pentru acordarea unei atenții sporite partenerului, cu scopul de vă cunoaște mai bine și de a adânci relația. De asemenea, este o perioadă perfectă pentru cei care își doresc un copil.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Șarpe – 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

La fel ca și în cazul Iepurilor, energia Șerpilor rezonează cu cea a Cailor, motiv pentru care și pentru nativii Șerpi, 2014 este un an deosebit de avantajos în ceea ce privește aspectul romantic.

Pentru Șerpii care nu sunt deja într-o relație, se recomandă să renunțe puțin la timiditatea lor și să interacționeze cât mai mult în ieșirile sociale din acest an, fie ele cu prietenii sau cu familia.

Pentru Șerpii care sunt deja într-o relație amoroasă, este important să aibă încredere în aceasta și să exploreze toate posibilitățile prin care pot să se apropie cât mai mult de partener.

Vaca – 1937, 1949, 1973, 1985, 1997, 2009

Pentru Nativii acestei zodii se anunță o perioadă foarte intensă din punct de vedere amoros, deoarece și Vaca se află în concordanță cu energia Calului, mai ales atunci când vine vorba de aspectul romantic al relației.

Tocmai din acest motiv, cei care încă nu au un partener au mari șanse să îl găsească pe cel potrivit în acest an, pentru că relațiile cu cei din jur sunt foarte bune și productive. Iar așteptarea cu siguranță că va merita.

Cei care se află deja într-o relație vor avea ocazia de a experimenta momente deosebit de frumoase cu persoana dragă,  despre care vor învăța lucruri noi și interesante.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *