logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai afectate zodii de trecerea la ora de vară

Schimbarea orei ne va afecta pe toți însă cu siguranță vor fi unii oameni care sunt mai sensibili la acestă modificare, mai ales din cauza zodiei sub care s-au născut.

Astrologii cred că un astfel de moment, situat imediat după eclipsa de Soare, va accentua diferitele simptome asociate cu trecerea la ora de vară, iar unii nativi îi vor resimți din plin efectele.

Zodiile cele mai afectate de trecerea la ora de vară sunt:

1. Berbec

Berbecii sunt predispuși la dureri de cap și perioada care urmează le poate genera multe migrene pentru simplul fapt că nu vor reuși să se odihnească așa cum trebuie.

Cea mai scurtă zi din an va fi teribilă pentru acești nativi deoarece vor avea impresia că nu le va ajunge timpul chiar deloc, mai ales că trăiesc așa ceva chiar și în zilele normale de 24 de ore.

2. Vărsător

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor trebui să fie atente la schimbările bruște de stări de spirit pentru a nu-i îngrijora pe cei dragi. Este desigur o pasă trecătoare, însă aceasta poate dura până la o săptămână.

În ceea ce privește odihna, acesta nu va fi de cea mai bună calitate pentru că visele negative tot își fac loc în somnul lor. Dacă de obicei le acordați o semnificație specială, acum nu este cazul să vă alarmați prea tare, totul va fi bine în următoarele zile.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

3. Balanța

Nativii acestei zodii încearcă în această perioadă să fie mai atenți la viața lor, să analizeze ceea ce li se întâmplă și să pună în balanță gândurile, comportamentele și obiceiurile personalor care îi trag în jos câteodată.

Eclipsa de Soare a generat o dorință acerbă de schimbare care poate fi periculoasă dacă va avea loc în primele două săptămâni după schimbarea orei. Le lipsește luciditatea în această perioadă pentru că s-a acumulat oboseala, așadar ar fi bine să amâne orice pas major pentru viața lor.

4. Leu

Leii încep să își piardă din carismă și devin morocănoși în primele trei săptămâni după ce se face trecerea la ora de vară. Aceștia ar trebui să fie atenți pentru că pot răni foarte ușor oamenii apropiați doar prin niște cuvinte răutăcioase adresate fără vreun motiv serios.

Răbdarea este cuvântul cheie pe care trebuie să îl folosească în tot ceea ce întreprind acum, indiferent de cât de multă sau puțină plăcere le face un astfel de lucru.

Tu crezi că zodiile au o influență în ceea ce privește modul în care vom fi afectați de schimbarea orei?

Citește și despre topul celor mai curioase zodii.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.