Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cele mai atrăgătoare zodii masculine

Sexualitatea debordantă nu este un lucru întâlnit la toți bărbații, dar acest lucru poate fi pus și pe seama faptului că interpretarea acestei sexualități este una subiectivă. Chiar și așa însă, există anumite trăsături de personalitate apreciate de majoritatea femeilor, iar acele caracteristici sunt specifice numai anumitor zodii masculine. Iată-le mai jos:

Leu

Atitudinea de multe ori macho a Leului este deosebit de atrăgătoare pentru majoritatea femeilor. Încrederea în sine, dacă nu e dusă spre extrema numită aroganță, este o calitate importantă a Leului. El reușește de multe ori să fie sufletul petrecerii și să iasă în evidență în orice grup se află, motiv pentru care există multe femei care tânjesc după atenția oferită de bărbatul Leu.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Vărsător

Bărbatul Vărsător nu beneficiază de calitățile dominante ale Leului, dar compensează prin simțul umorului și prin creativitatea de care dă dovadă. Este o fire care știe mereu cum să surprindă plăcut femeile și cum să se comporte cu ele. Vărsătorul este genul intelectual și conștiincios care nu mândrește cu lucrurile pe care le cunoaște, iar această modestie este extrem de atrăgătoare.

Rac

Visător, sensibil și orientat spre viața de familie, bărbatul Rac poate fi în multe privințe soțul ideal. E plin de toane, într-adevăr, dar atașamentul lui, atenția pe care o oferă partenerei și inteligența de care dă dovadă îl plasează în topul preferințelor multor femei. Aspectul fizic este rareori o carte de jucat, dar compensează în multe alte privințe.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este unul dintre cei mai pasionali reprezentanți ai zodiacului, iar această pasiune se extinde și în dormitor, spre bucuria partenerei. Sensibilitatea de care dă dovadă, căldura și aspectul său fizic sunt alte trăsături care-l transformă în bărbatul visurilor pentru multe femei.

Partenerul tău se regăsește în lista de mai sus?

Vezi  și cine te reprezintă în zodiacul egiptean.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *