Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Despre cea de-a treisprezecea zodie

Horoscopul a fost mereu un mister pentru cei mai mulți dintre noi, fiind după cum spun unii, un fel de artă combinată cu știința.

Chiar dacă nu credem neapărat în ceea ce spune zodiacul, măcar de curiozitate tot am mai citit din când în când horoscopul sau câte ceva despre caracteristicile zodie noastre sau a altora.

Începând de prin anul 2009 se pare că o parte din comunitatea astrologilor au cerut includerea celei de-a treisprezecea zodii pentru că alinierea Pământului, respectiv cea a Soarelui s-a schimbat.

Astronomul Parke Kunkle a descoperit modificarea și de atunci s-a lansat o întreagă controversă în legătură cu acest subiect.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Noua zodie este reprezentată de o constelație care poartă numele de Ophiucus, iar reprezentația grafică a acestuia înfățișează un bărbat care „divide” un șarpe în două cu ajutorul trupului său.

Există o întreagă îmbinare de legende și de mituri în jurul acestui nume unele chiar legate de egipteanul Imhotep, un om din vechea civilizație egipteană care avea cunoștințe extreme de avansate de medicină. Acesta este singurul semn zodiacal care este pus în legătură directă cu un om.

Datorită faptului că Soarele trecea numai pentru 19 zile prin această constelație s-a renunțat la includerea acestui semn în horoscop.

Cel de-al treisprezecelea semn zodiacal simbolizează omul înțelept, cu puteri mari de vindecare, pasionat de cunoașterea absolută. Alte caracteristici care i-au fost atribuite se referă la: interpretarea corectă a viselor și a premonițiilor, noroc, intuiție de calitate, pacificator, armonie, longevitate și orientare spre oameni.

Acești oameni pot deveni foarte faimoși ca și doctori, oameni de știință sau arhitecți și nu se sfiesc să utilizeze culori vibrate atât în vestimentație cât și pentru orice altceva.

Își doresc, și de cele mai multe ori reușesc, să obțină poziții care să le ofere putere pentru a se bucura de recunoașterea celor din jur. Un astfel de nativ are idealuri înalte și dorește să aibă partea de educație superioară de cea mai mare calitate.

Conform acestei teorii, noua organizare a zodiilor ar arăta în felul următor:

Berbec – 18 aprilie – 13 mai
Taur – 14 mai – 19 iunie
Gemeni – 20 iunie – 20 iulie
Rac – 21 iulie – 9 august
Leu – 10 august – 15 septembrie
Fecioara – 16 septembrie – 30 octombrie
Balanța – 31 octombrie – 22 noiembrie
Scorpion – 23 noiembrie – 29 noiembrie
Ophiucus – 30 noiembrie – 17 decembrie
Săgetător – 18 decembrie – 18 ianuarie
Capricorn – 19 ianuarie – 15 februarie
Vărsător – 16 februarie – 11 martie
Pești – 12 martie – 18 aprilie

Voi credeți în cea de-a treisprezecea zodie a horoscopului? Zodia voastră ar rămâne la fel dacă s-ar introduce în zodiac și această modificare?

Citește și despre zodiile care au un instinct maternal bine dezvoltat.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *