Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Iată că am ajuns și în dimineața Zilei Îndrăgostiților, o zi specială pentru cele mai multe cupluri din lume. Cu această ocazie v-am pregătit un horoscop special dedicat tuturor îndrăgostiților și nu numai.

Horoscopul spune că astăzi majoritatea zodiilor vor avea parte de răsfăț și dragoste, însă toate acestea vor fi detaliate în rândurile de mai jos:

Pentru cei născuți în zodia Berbec ziua este plină de surprize și de distracție. Vei avea parte de o zi minunată alături de jumătatea ta, iar dacă ești singur și ai chef de socializat, în această perioadă este posibil să îți schimbi statutul relațional.

În ceea ce îi privește pe cei din semnul Taur aceștia vor începe ziua cu zâmbetul pe buze și se vor lăsa duși de fluturașii din stomac. Mai spre seară trebuie să fie atenți cu ceea ce spun pentru că unele cuvinte ar putea înțelese greșit de persoana iubită.

În cazul Gemenilor există mari șanse să plece din localitate pentru un weekend romantic în care va petrece clipe extrem de fericite alături de partener. S-ar putea să plecați de acolo mai îndrăgostiți decât ați fost vreodată. Încercați și să vă odihniți căci luni se anunță o zi lungă.

Racii se gândesc să treacă la următorul pas în relație și pentru acest lucru se pregătesc temeinic. Chiar dacă sunt un pic speriați se vor descurca de minune. Seara îi va găsi în brațe partenerului de viață și vor avea parte de un răsfăț cum nu au mai primit de foarte multă vreme.

Leii și jumătatea lor vor trăi astăzi o poveste de dragoste de neuitat. Nimic nu va mai exista în jurul lor și ambii se vor lăsa duși de valul pasiunii. Atenția la detalii va face ca această zi să devină cu adevărat memorabilă.

Fecioarele se vor dedica astăzi cu toată ființa pentru a-i fi pe plac partenerului lor. Acesta din urmă ar fi bine să aprecieze tot ceea ce faci pentru că altfel s-ar putea să reacționezi urât. Sfatul astrelor este să ai puțină răbdare căci surprizele se află chiar lângă tine.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Pentru Balanțe e o zi a deciziilor. Se gândesc dacă ar trebui să mai depună eforturi în relația actuală sau să o lase baltă. Spre seară totul se va clarifica.

Scorpionii nu au o stare foarte bună astăzi, însă acest lucru tinde să se îmbunătățească o dată cu zâmbetul larg al persoanei iubite.

În cazul Săgetătorilor, aceștia vor deveni frați cu alt arcaș la fel de cunoscut pe nume Cupidon. Impresia pe care o vor lăsa astăzi în rândul persoanelor de sex opus va fi cu adevărat puternică și incitantă. Dacă deja sunteți într-o relație s-ar putea ca partenerul să se îndrăgostească de voi iremediabil.

Contrar modului lor serios de a fi, Capricornii vor fi astăzi puși pe șotii și se vor distra bine de tot alături de jumătatea lor. Nu ar fi bine să exagerați cu glumele, însă chiar dacă o veți face, nu sunt șanse prea mari de certuri.

Vărsătorii vor fi astăzi un pic mai posesivi și mai secretoși, însă surprizele mari, necesită eforturi și mai mari. Partenerul de cuplu va avea parte de un un eveniment unic în următoarea perioadă.

Peștii au ceva dificultăți de a-și exprima iubirea însă până la urmă vor reuși să spună ceea ce au de spus. O propunere de cină romantică poate apărea fără să te aștepți.

Vă dorim o zi cât mai plină de iubire!

Citește și despre cele 12 zodii și simțul umorului.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *