Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Horoscopul zodiilor de primăvară

Primăvara încă încearcă să se instaleze complet și sperăm noi că va și reuși cât de curând. Zodiile pot fi și ele împărțite pe anotimpuri, astrologii spunând că deși există diferențe, fiecare triunghi zodiacal are niște caracteristici comune răspândite în rândul semnelor care își formează.

În emisfera nordică, echinocțiul de primăvară are loc în ziua de 21 martie a fiecărui an, iar în emisfera sudică acesta apare pe 23 septembrie. În acest articol ne vom referi doar la zona din care face și România parte pentru că de acolo vin influențele astrale.

Primăvara este cunoscută de obicei ca fiind anotimpul în care totul revine la viață și oamenii încep ușor, ușor să se bucure de căldură și să aibă mai multă energie.

Zodiile născute în perioada martie-mai, sunt unele dintre cele mai energice din zodiac și cu o poftă de viață neasemuită.

În rândurile de mai jos se vor descrie caracteristicile fiecărei zodii primăvăratice:

1. Berbec

Berbecii abia așteptă venirea primăverii pentru că aceasta îi umple și mai mult de energie, chiar dacă de obicei ei sunt unii dintre cei mai energetici oameni. În această primăvară vor fi mereu în mișcare, fiind activi pe toate planurile vieții.

Din câte se pare Berbecii vor deveni mai răbdători începând cu luna aprilie datorită unor circumstanțe de care se vor lovi în această lună.

Acestor nativi li se recomandă să mai încerce să se relaxeze și să înceapă să practice mai mult sport.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

2. Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt mari iubitori de căldură și abia așteaptă să meargă la iarbă verde și la terasă. Le vine cheful de distracție și cel mai probabil acesta îi va ține până la venirea frigului.

Perioada primăverii le va aduce urcușuri și coborâșuri în sfera afectivă însă dacă vor avea răbdare și vor fi diplomați vor trece cu bine peste această perioadă puțin mai agitată.

În luna mai vor simți că prind aripi datorită energiei care apare, poate și pentru că au făcut niște schimbări pozitive în stilul lor de viață.

3. Gemeni

Nativii zodiei vor fi ocupați până peste cap în perioada primăverii, însă important este că rezultatele lor vor fi bune spre foarte bune. Există posibilitatea să se rupă niște relații cu unii oameni, însă vor trece destul de ușor peste aceste rupturi.

Natura duală a Gemenilor se va afișa deseori, acest fapt punând mari probleme prietenilor și cunoscuților lor pentru că nu vor ști cum să se comporte pentru a le intra în grații.

Chiar dacă nu se anunță evenimente deosebite în această primăvară, va fi o perioadă bună pentru Gemeni.

Tu cum crezi că va fi primăvara ta?

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *