Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Planetele și zodiile pe care le guvernează

Planetele, Soarele, Luna, poziția lor atunci când ne-am născut, dar și tranzitul lor din trecut, prezent și viitor sunt influențele majore pe care astrologia le consideră demne de studiat.

Chiar dacă se spune că fiecare planetă guvernează un semn zodiacal, adevărul este că există influențe mai mult sau mai puțin puternice din partea fiecăreia pentru orice persoană.

Deși Soarele nu este o planetă, prezența sa pe carta natală este deosebit de importantă în astrologie. Această stea guvernează Ego-ul și se spune că iluminează natura și caracterul oamenilor. În cazul în care Soarele este poziționat favorabil te poți simți încrezător în forțele proprii. În ceea ce privește zodia guvernată, aceasta este cea a Leului.

Luna se află în strânsă legătură cu starea sufletească a oamenilor, cu emoțiile și instinctele pe care aceștia le trăiesc. Dacă Soarele se referă la relația ta cu bărbații, Luna are legătură cu modul în care relaționezi cu femeile. Racii sunt guvernați de acest astru.

Planeta Mercur guvernează asupra puterii de convingere si asupra contractelor. Puterea de convingere, analiza, expresivitate scrisă și vorbită țin tot de influența acestei mici planete. Două semne zodiacale sunt sub protecția lui Mercur: Fecioara și Gemenii.

În ceea ce privește planeta Venus aceasta este reprezentativă pentru iubire, frumusețe și creativitate. De obicei inspiră romantismul, iar oamenii la care se regăsește în astrogramă au succes la bani. Balanțele și Taurii sunt guvernați de Venus.

Marte este planeta războinicului Berbec care este, după cum probabil știți și voi, energetic și impulsiv. Atunci când vă cuprinde un entuziasm puternic, este posibil ca să fi intrat sub influența acestei planete.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Jupiter guvernează zodia Săgetătorului. Aceasta este despre noroc, oportunitate și optimism. Oamenii din această zodie trebuie să fie foarte atenți la oportunitățile care le ies în cale.

Saturn este una dintre cele mai mari planete și ne prezintă obstacolele de care avem nevoie pentru a ne dezvolta. Aceasta este supranumită și planeta înțelepciunii pentru că nu va pleca până când nu ne învățăm lecțiile din obstacolele care ne apar în față. Capricornii sunt zodia care aparține de Saturn.

Uranus este o planetă relativ nouă, fiind descoperită abia în secolul trecut. Schimbarea și progresul sunt principalele caracteristici ale influenței sale. Vărsătorii sunt guvernați de ea.

Neptun este considerată a fi planeta imaginației, a iluziei și a decepției, dar mai ales a propriei dezamăgiri. Prezența lui Neptun echivalează cu evadarea din realitate, iar Peștii sunt semnul zodiacal cel mai influențat de acest lucru.

Pluto este planeta renașterii și a morții. Ocultismul este o caracteristică a acesteia, iar Scorpionii sunt guvernați de acest micuț astru.

Tu ce crezi despre influența planetelor în viața noastră?

Citește și despre cum te poate ajuta o astrogramă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *